794 klanten geven ons een 9,1

Waar zit de boiler?

Stel dat je een nieuw huis hebt gekocht. Of gehuurd. Of je hebt een nieuwe bedrijfspand. En je wilt graag weten waar de boiler zit. Dan zijn er wel wat mogelijkheden om te bepalen waar de boiler nou precies ziet. Je wilt immers niet ronddwalend op zoek zijn naar de boiler. 

Het draait allemaal om de tappunten

In principe is het zo dat waar een tappunt zit voor water, dat daar ook een boiler geplaatst kan worden. Als je dus wilt weten waar de boiler zit, dan zijn de tappunten in het huis of kantoor leidend. Daar in de buurt moet de boiler ergens zitten! De tappunten en leidingen in het huis of pand kan je als het goed is vinden op bouwtekeningen. En anders volg je gewoon de leidingen als je die kan zien liggen! 

Heb je de boiler gevonden? Let dan op het volgende: 

Als je de boiler hebt gevonden is het goed om even te kijken wanneer deze zijn laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. Dit staat vaak op een sticker die vlakbij of op de boiler is geplakt. Je ziet ook het bedrijf dat het onderhoud heeft gedaan en wanneer er weer gekeken moet worden. Test ook vooral of de boiler nog werkt. Als het goed is zie je ook een merk en een serienummer op de boiler staan. Als je dan in Google het merk en het serienummer invult, krijg je als het goed is meer informatie te zien over de boiler die je gevonden hebt. 

En als je dan een nieuwe nodig hebt...

Dan helpen wij van BoilerGarant je graag op weg! We hebben een breed assortiment aan boilers, altijd van het A-merk Tesy. Maar ga nu eerst maar op zoek naar de boiler! 


« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.