Naar inhoud
0

Waar zit de boiler?

Stel dat je een nieuw huis hebt gekocht. Of gehuurd. Of je hebt een nieuwe bedrijfspand. En je wilt graag weten waar de boiler zit. Dan zijn er wel wat mogelijkheden om te bepalen waar de boiler nou precies ziet. Je wilt immers niet ronddwalend op zoek zijn naar de boiler. 

Het draait allemaal om de tappunten

In principe is het zo dat waar een tappunt zit voor water, dat daar ook een boiler geplaatst kan worden. Als je dus wilt weten waar de boiler zit, dan zijn de tappunten in het huis of kantoor leidend. Daar in de buurt moet de boiler ergens zitten! De tappunten en leidingen in het huis of pand kan je als het goed is vinden op bouwtekeningen. En anders volg je gewoon de leidingen als je die kan zien liggen! 

Heb je de boiler gevonden? Let dan op het volgende: 

Als je de boiler hebt gevonden is het goed om even te kijken wanneer deze zijn laatste onderhoudsbeurt heeft gehad. Dit staat vaak op een sticker die vlakbij of op de boiler is geplakt. Je ziet ook het bedrijf dat het onderhoud heeft gedaan en wanneer er weer gekeken moet worden. Test ook vooral of de boiler nog werkt. Als het goed is zie je ook een merk en een serienummer op de boiler staan. Als je dan in Google het merk en het serienummer invult, krijg je als het goed is meer informatie te zien over de boiler die je gevonden hebt. 

En als je dan een nieuwe nodig hebt...

Dan helpen wij van BoilerGarant je graag op weg! We hebben een breed assortiment aan boilers, altijd van het A-merk Tesy. Maar ga nu eerst maar op zoek naar de boiler! 

Lees ook deze blogs