Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis! Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd.

Onze eigen chauffeurs bezorgen je bestelling bij jou thuis. Woon je op de eerste verdieping of hoger? Houd er dan rekening mee dat wij de bestelling op de begane grond afleveren. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je bestelling naar boven wordt gebracht.

Is er op de begane grond een werkende lift aanwezig én past de bestelling in de lift, dan brengen we het tot aan je voordeur.


Bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, verlaten met express levering ons magazijn op dezelfde dag. Deze bestellingen krijgen prioriteit in de orderverwerking en verzending. Houd er rekening mee dat de levering op de volgende dag niet gegarandeerd is, aangezien dit afhankelijk is van de vervoerders.

De kosten voor express levering zijn €25,-


Ja, dat kan. Maak hiervoor een afspraak door even naar ons te bellen of te mailen. Wij zijn gevestigd in Nijkerk aan de Gildenstraat 8.


Ja, dit kun je invullen als notitie bij je bestelling.

Ja, dit is mogelijk. Voor de kosten en levertijden kun je altijd contact met ons opnemen.

Ja, wij leveren ook in België. Als we moeten leveren in België, rekenen we € 15 verzendkosten. Houd hier rekening mee. De levertijd is ook iets langer. Een boiler in België wordt doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. 

Wanneer onze vervoerder jouw bestelling heeft ontvangen, ontvang jij een track & trace code op het door jou doorgegeven e-mailadres. Zo kan jij precies in de gaten houden waar jouw bestelling is.


Wanneer er iets ontbreekt aan jouw geleverde bestelling horen wij dit graag. Maak zo snel mogelijk een melding hiervan, dan sturen wij het ontbrekende artikel alsnog naar je op!


Dit lossen we graag zo snel mogelijk voor je op. Je kunt contact met ons opnemen, zodat we de juiste artikelen zo snel mogelijk op kunnen sturen. Voor kleine artikelen die retour moeten ontvang je een retoursticker. Voor grote orders wordt een ophaalopdracht aangemaakt en worden de artikelen bij jou thuis opgehaald.

  • Bestel je onder de € 100,-? Dan betaal je € 7,95 incl. BTW aan verzendkosten.
  • Bestel je voor meer dan € 100,-? Dan rekenen wij geen verzendkosten. 
Voor onze Belgische klanten rekenen wij 15,- euro extra verzendkosten.


“Heel goed verpakt en telefonisch goed geholpen aan een horizontale boiler”
Martin Lammers , Mijnsheerenland op KiyohKiyoh Logo
“Het uitzoeken van een boiler is een koud kunstje op de site en daarbij komt nog een vlotte levering. Top, ga zo door.”
G-J Suijkerbuijk , Nieuw-Vossemeer op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.