Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0
Tesy boiler inpakken in doos met behulp grijpautomaat door medewerker

Verschillende soorten Tesy boilers in het assortiment van BoilerGarant

In het assortiment met elektrische boilers van BoilerGarant vind je verschillende soorten Tesy boilers. Welke boiler je nodig hebt, hangt af van enkele factoren en voorkeuren. Zoals het aantal personen die gebruik maken van warm water, waar je de boiler voor wilt gebruiken en welke functies je boiler allemaal moet hebben.

We leggen je de belangrijkste kenmerken per model uit op deze pagina.

Tesy AquaThermica warmtepompboilers

Wanneer je op zoek bent naar een warmtepompboiler, vind je in het assortiment van BoilerGarant Tesy AquaThermica warmtepompboilers. AquaThermica warmtepompboilers van Tesy zijn bestemd voor het verwarmen van tapwater. Het is een energiezuinige manier om drink- en douchewater te verwarmen. Een warmtepompboiler is een geschikte optie wanneer een warmtepomp (nog) niet geschikt is voor je woning.

De Tesy AquaThermica warmtepompboilers kenmerken zich door:

  • Tot 75% minder stroom verbruik dan een reguliere boiler dankzij energieklasse A+
  • Lage CO2 uitstoot
  • Eenvoudige bediening dankzij handig LED scherm
  • Subsidie van € 725,-
  • 3 jaar fabrieksgarantie

Uitlegvideo verschillende soorten Tesy boilers

Voor de verschillende soorten Tesy boilers uit het assortiment van BoilerGarant is een handige uitlegvideo. Hierin vertelt Senna jou over de belangrijkste kenmerken van de Tesy boilermodellen. Voor meer informatie gaat de uitleg per model verder onder de video.

Tesy BiLight boilers

Een BiLight boiler is met zijn scherpe prijs en kenmerken, een goed instapmodel voor een boiler. BiLight boilers beschikken over een nat verwarmingselement, wat ervoor zorgt dat deze wat gevoeliger is voor kalk en meer onderhoud vereist. Om de levensduur te bevorderen is de watertank gelast met plasmaboog lastechnieken en heeft de boiler een glaskeramische coating. De corrosieweerstand wordt verder gegarandeerd door de extra anode-bescherming.

Alle boilers van de BiLight serie zijn uitgerust met een handige externe temperatuur regelaar voor een soepele temperatuurinstelling en een unieke tweekleurige indicatievoorziening die twee werkwijzen visualiseert: rood licht voor de verwarmingsmodus, en blauw licht voor de gebruiksklare modus.

Op alle Tesy BiLight boilers geldt 3 jaar fabrieksgarantie.

Tesy Anti-Kalk boilers

De Tesy boilers uit de Anti-kalk serie hebben twee droge verwarmingselementen. Hierdoor hebben Tesy Anti-kalk boilers minder onderhoud nodig en gaat deze over het algemeen langer mee dan de BiLight boilers. De boilers van de Anti-kalk serie zijn ontwikkeld voor een probleemloze, langdurige en betrouwbare werking in huishoudens die te maken hebben met hard en gemineraliseerd en/of agressief water. Het vergrote oppervlak van het verwarmingselement en zijn gladde oppervlak vertragen het proces van kalkafzetting en kalkaanslag aanzienlijk.

De levensduur van de Anti-kalk boilers wordt nog verder verlengd door een probleemloos proces tegen oververhitting doormiddel van een nauwkeurige capillaire thermostaat. De toestellen van deze serie werken geruisloos en zijn gemakkelijk te bedienen. De vochtbestendige schakelaar is in te stellen op twee verschillende stroom standen en kent verschillende verwarmingssnelheden die van invloed zijn op de belasting van het stroomnet thuis.

Op alle Tesy Anti-kalk boilers geldt 3 jaar fabrieksgarantie.

Tesy Modeco boilers

De Modeco-serie beschikt over alle product- en technologische innovaties die men van Tesy mag verwachten. Deze allernieuwste generatie elektrische boilers voldoet aan de hoogste normen voor energie-efficiënte apparaten op de Europese markt. Dit leidt tot een afname van energieverlies van 16%.

De elektrische boilers van de Modeco serie zijn aangepast voor gebruik in gebieden met hard en agressief water. Het ingebouwde droge keramische verwarmingselement wordt beschermd door een metalen behuizing met glaskeramische coating, wat een geluidsarme werking, een lange gebruiksduur en een betrouwbare bescherming tegen kalkafzetting garandeert. Daarnaast maakt dit de Modeco boiler onderhoudsarm. Hierdoor gaan boilers uit de Modeco serie nog langer mee dan boilers uit de BiLight of Anti-kalk serie. 

Op alle Tesy Modeco boilers geldt 5 jaar fabrieksgarantie.

Tesy Modeco Smart boilers

De Tesy Modeco Smart boilers geniet van alle kenmerken die de reguliere Modeco boilers hebben zoals bovenstaand beschreven. Daarnaast beschikt de Modeco Smart serie over wifi bediening via de MyTesy app en een zelflerende functie. De boiler herkent patronen in jouw warmwatergebruik en speelt hier op in. Hierdoor is er 15% minder stroom benodigd in vergelijking tot andere modellen, voor dezelfde werking.

Op alle Tesy Modeco Smart boilers geldt 5 jaar fabrieksgarantie.

Tesy BelliSlimo boilers

De boilers uit de Tesy BelliSlimo serie hebben een prachtig ontwerp en beschikken over de nieuwste technologieën. De boiler beschikt over wifi bediening, zodat je hem overal ter wereld kunt bedienen. De BelliSlimo boiler heeft ook een slimme modus, waardoor de boiler zelf inspeelt op jouw warm water gewoontes. Hierdoor bespaar je tot 15% stroom in vergelijking tot andere boilers zonder een slimme modus. 

De BelliSlimo is zo ontworpen dat de boiler zowel horizontaal als verticaal geplaatst kan worden. Door de platte vorm past de boiler eenvoudig op smalle plekken. De reguliere BelliSlimo boilers beschikken over een nat verwarmingselement, waardoor het element direct in contact met het water staat. Hierdoor heeft de reguliere variant sneller onderhoud nodig dan de BelliSlimo DRY serie.

Op alle Tesy BelliSlimo boilers geldt 3 jaar fabrieksgarantie.

Tesy BelliSlimo DRY boilers

De Tesy BelliSlimo DRY boiler beschikt over dezelfde kenmerken als de reguliere BelliSlimo boiler. Het verschil zit in het verwarmingselement. De Bellislimo DRY boilers hebben een droog verwarmingselement. Dit zorg ervoor dat deze boilers minder gevoelig zijn voor kalk en daardoor minder onderhoud nodig hebben. 

Op alle Tesy BelliSlimo DRY boilers geldt 3 jaar fabrieksgarantie.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.