pixel
Naar inhoud
0

Elektrische kachels

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Elektrische kachels

Niemand vindt het fijn om te bibberen van de kou. Maar de centrale verwarming bereikt niet elk plekje in huis. Soms heb je een extra warmtebron nodig, bijvoorbeeld op zolder, in de schuur of zelfs in de tuin. BoilerGarant houdt rekening met het feit dat niet iedere woning hetzelfde is. Daarom hebben wij gedacht aan elektrische kachels voor allerlei situaties. Lees je even mee?

Paneel convectors

Elektrische kachels die je gemakkelijk ophangt op lastig te verwarmen plekken. Onze paneel convectors verwarmen in een kort tijdsbestek grote ruimtes en nemen nauwelijks ruimte in beslag.

We bieden van het vertrouwde topmerk Tesy vier verschillende lijnen, namelijk de bekende ConvEco en HeatEco serie. Echter het assortiment is inmiddels uitgebreid met de prachtige FinEco en LivEco paneel convectors, welke zelfs in een luchtzuiverende uitvoering leverbaar zijn. Er zijn elektrische kachels welke zijn uitgerust met een open raam/deur-detectie. Zodra er een raam openstaat begrijpt de convector dit en begint vervolgens energie te besparen. Ook zijn er modellen in een Smart-uitvoering leverbaar, waardoor elektrische kachels te bedienen via zijn via Wi-Fi.

 

Elektrische sfeerhaard

De Tesy decoratieve elektrische haard maakt de inrichting van jouw toch al gezellige woonkamer helemaal af. Naast warmte brengt de sfeerhaard namelijk ook een knus gevoel door het LED-vlameffect. De sfeerhaard is ook te gebruiken zonder dat deze verwarmt, terwijl je toch een gezellige sfeer creëert. Kies je er toch voor om de haard warmte te laten uitstralen, dan is hij binnen enkele seconden op temperatuur voor een gezellig avondje thuis. En dit alles veiliger dan een openhaard!

Elektrische kachels in de badkamer

Geloof het of niet, maar er zijn talloze badkamers in Nederland waarin geen centrale verwarming aanwezig is. In de zomer maakt dat niets uit, maar in de winter kan het erg vervelend zijn om de warme douchecabine uit te stappen en klappertandend in een koude badkamer terecht te komen. Met een elektrische kachel is dit probleem snel opgelost. Bekijk ons aanbod en kies voor een simpele badkamer heater of een luxe paneel convector van gehard glas. 

Elektrische kachels voor buiten

Het is heerlijk om in de zomer lekker buiten te zitten. En wie wil er dan naar binnen worden gestuurd door een fris avondbriesje? Niemand toch? Met een outdoor infrarood heater hoeft dat ook niet meer! Binnen enkele seconden is de heater op temperatuur en kun je samen met je gezin en gasten genieten van een zomerse avond in de open lucht, zonder het koud te hebben. Heb je vragen of speciale wensen? Laat het ons weten. Onze klantenservice is er voor jou!

Veelgestelde vragen over onze elektrische kachels

Een elektrische kachel kan worden gebruikt als bijverwarming of in kamers waar geen centrale verwarming aanwezig is. Het is echter niet aan te raden om een elektrische kachel te gebruiken als hoofdverwarming, omdat het energieverbruik hoog kan zijn en het kan resulteren in hoge energiekosten.
Het energieverbruik van een elektrische kachel is afhankelijk van de grootte en het type kachel, de temperatuurinstelling en de duur van gebruik. Het verbruik kan variëren van enkele honderden watts tot enkele kilowatts per uur. Het werkelijke verbruik van onze elektrische kachels vind je op de productpagina's.
Elektrische kachels zijn over het algemeen veilig in gebruik, maar het is belangrijk om te zorgen voor een goede ventilatie en om de kachel niet te dicht bij brandbare materialen te plaatsen. Daarnaast moeten elektrische kachels regelmatig worden schoongemaakt en gecontroleerd op slijtage om de veiligheid te waarborgen.
Ja, er zijn elektrische kachels op de markt die op afstand kunnen worden bediend via een app of afstandsbediening. Dit kan handig zijn voor het regelen van de temperatuur en de duur van gebruik.
Elektrische kachels zijn over het algemeen eenvoudig te installeren en vereisen meestal alleen een stopcontact. Het is echter aan te raden om de instructies van de fabrikant te volgen en voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid te waarborgen. Bij twijfel is het verstandig om contact met ons op te nemen.