pixel
Naar inhoud
0

Elektrische kachels

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Elektrische kachels

Niemand vindt het fijn om te bibberen van de kou. Maar de centrale verwarming komt niet in ieder huis overal. Soms heb je dus een extra warmtebron nodig, bijvoorbeeld op zolder, in de schuur of zelfs in de tuin. BoilerGarant houdt rekening met het feit dat niet iedere woning hetzelfde is. Daarom hebben wij gedacht aan elektrische kachels voor allerlei situaties. Lees je even mee?

Paneel convectors

Elektrische kachels die je gemakkelijk ophangt op lastig te verwarmen plekken. Onze paneel convectors verwarmen in een kort tijdsbestek grote ruimtes en nemen nauwelijks ruimte in beslag.

We bieden van het vertrouwde topmerk Tesy twee verschillende lijnen, namelijk de Conveco serie en de Heateco serie. De elektrische kachels van de Conveco serie zijn uitgerust met een open raam/deur-detectie. Zodra er een raam openstaat begrijpt de convector dit en begint dan met energie besparen. Beide series hebben een Smart-uitvoering, die het mogelijk maakt de elektrische kachels te bedienen via WiFi.

Elektrische sfeerhaard

De Tesy decoratieve elektrische haard maakt de inrichting van jouw toch al gezellige woonkamer helemaal af. Naast warmte brengt de sfeer haard namelijk ook een knus gevoel door het LED-vlameffect. Veel veiliger dan een open haard en zelfs onafhankelijk te gebruiken, als je het warm genoeg vindt maar toch een gezellige sfeer wilt creëren. Kies je er toch voor om de haard warmte uit te laten stralen, dan is hij binnen enkele seconden op temperatuur voor een behaaglijk en gezellig avondje thuis. 

Elektrische kachels in de badkamer

Geloof het of niet, maar er zijn talloze badkamers in Nederland waarin geen centrale verwarming aanwezig is. In de zomer maakt dat niets uit, maar in de winter kan het erg vervelend zijn om de warme douchecabine uit te stappen en klappertandend in een koude badkamer terecht te komen. Met een elektrische kachel is dit probleem snel opgelost. Bekijk ons aanbod en kies voor een simpele badkamer heater of een luxe paneel convector van gehard glas. 

Elektrische kachels voor buiten

Het is heerlijk om in de zomer lekker buiten te zitten. En wie wil er dan naar binnen worden gestuurd door een fris avondbriesje? Niemand toch? Met een outdoor infrarood heater hoeft dat ook niet meer! Binnen enkele seconden is de heater op temperatuur en kun je samen met je gezin en gasten genieten van een zomerse avond in de open lucht, zonder het koud te hebben. Heb je vragen of speciale wensen? Laat het ons weten. Onze klantenservice is er voor jou!