Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Badkamer kachels

Geloof het of niet, maar er zijn talloze badkamers in ons koude landje waar geen verwarming aanwezig is. In de zomer maakt dat niets uit, maar in de winter kan het erg vervelend zijn om klappertandend de warme douchecabine uit te stappen. Met een elektrische badkamer kachel is dit probleem snel opgelost.  Bekijk ons aanbod en kies voor een simpele badkamer kachel of een luxe paneel convector van gehard glas. 
elektrische radiator
Filter
Prijs
Nominaal vermogen (W)
Hoogte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Geschikt voor exacte ruimte (m3)
Een moment a.u.b.…

Badkamer kachels

Elektrische badkamer kachel

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het simpel en goedkoop te houden. De badkamer kachel van Tesy heeft twee verwarmingselementen van kwarts en kan op twee standen worden ingesteld (600W of 1200W). De trekkoordschakelaar maakt het gemakkelijk om je badkamerkachel hoog te hangen en snel de verwarming aan te zetten. Binnen een paar seconden is de heater op temperatuur en hoef je je geen zorgen meer te maken over kippenvel en kou vatten. Het handige vermogens instellings-display vertelt je in één oogopslag in welke stand de badkamerkachel staat.

Kantel de heater in de juiste hoek, waarbij je jezelf het meest comfortabel voelt en optimaal gebruik kunt maken van de warmteverdelingshoek en het niet koud hoeft te hebben. De kachel is speciaal ontworpen voor de badkamer en is dan ook spatwaterdicht (IP24).

Paneel convector met gehard glas

Kies je liever voor een meer esthetische uitstraling in je badkamer? Dan is de badkamer paneel convector met gehard glas wellicht iets voor jou. Tesy heeft bij het ontwerpen van deze convector rekening gehouden met elke inventiteit die wij kunnen verzinnen.  Een handig en duidelijk LED-scherm, soft-touch bediening en zelfs een open raam/deur functie.  Deze functie schakelt de stroom uit wanneer er een open raam of deur wordt gedetecteerd.

De elektronische thermostaat geeft je de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen tussen 5 en 35 ° C. Twee handdoekhouders zorgen ervoor dat je altijd een droge handdoek hebt en de ingebouwde PIR (Passieve Infra Rood) sensor detecteert menselijke aanwezigheid om de prachtige badkamerkachel automatisch voor je in te schakelen. Natuurlijk is ook deze convector spatwaterdicht (IP24).bo
 
Heb je vragen over de badkamerkachel of juist over iets anders?  Onze uitstekende klantenservice zit voor je klaar om ze te beantwoorden via telefoon of e-mail.  Als je onze producten liever eens in het echt wilt bekijken, kun je natuurlijk ook een afspraak maken om eens langs te komen in onze showroom te Nijkerk. Je bent van harte welkom!