Naar inhoud
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Een elektrische convector kachel is een van de duurzame manieren om elektrisch te verwarmen. Het dient als alternatief op de vrij traditionele centrale verwarming, die nog op gas werkt. Je hebt alleen een stopcontact nodig om hem aan te zetten.


Een elektrische convector kachel is eenvoudige te installeren, je hebt directe verwarming, is flexibel te verplaatsen en is vaak lager in aanschafkosten in vergelijking met andere verwarmingssystemen.  Daarnaast verwarmt het op elektriciteit wat duurzamer is.


Het is essentieel om te controleren of de verwarmingscapaciteit van de kachel voldoende is voor de ruimte die je wilt verwarmen. Je kunt deze informatie vinden op de productpagina van al onze elektrische kachels.


algemeen minder geschikt voor grote ruimtes en goed geïsoleerde woningen. In deze gevallen is het vaak beter om te kiezen voor een centraal verwarmingssysteem op een warmtepomp.

Een elektrische kachel kan werken op de elektriciteit die door zonnepanelen is opgewekt. Echter, het is belangrijk om rekening te houden met de capaciteit van je zonnepanelen en de tijden dat je zonnepanelen stroom opwekken.

De installatie van een elektrische convector kachel is redelijk simpel. Je vindt een handleiding voor de installatie op de productpagina.  

Elektrische convector kachels zijn over het algemeen veilig in gebruik, maar het is belangrijk om te zorgen voor voldoende ventilatie in de ruimte en om het apparaat niet te bedekken met meubels of andere voorwerpen.

Elektrische convector kachels kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes, maar het is belangrijk om te kiezen voor een model dat geschikt is voor deze toepassing en bestand is tegen vocht. Het is ook belangrijk om te zorgen voor voldoende ventilatie in de ruimte om condensatie te voorkomen.

“Heel goed verpakt en telefonisch goed geholpen aan een horizontale boiler”
Martin Lammers , Mijnsheerenland op KiyohKiyoh Logo
“Het uitzoeken van een boiler is een koud kunstje op de site en daarbij komt nog een vlotte levering. Top, ga zo door.”
G-J Suijkerbuijk , Nieuw-Vossemeer op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.