1024 klanten geven ons een 8,8

Boiler onderdelen

Boiler onderdelen: alles voor jouw Tesy boiler

Heb je een Tesy boiler die beschadigd is geraakt? Of misschien ben je wel in een nieuwe woning getrokken waar al een boiler aanwezig was. Soms kan het voorkomen dat je door middel van een ongelukje of gewoon domme pech met een kapotte boiler komt te zitten. Je stoot met je stofzuigerslang tegen een draaiknop of bent wat onvoorzichtig met verhuizen. Dat kan gebeuren.
Misschien is jouw boiler al wat ouder en werkt hij niet meer optimaal. BoilerGarant heeft een groot assortiment boiler onderdelen om jouw probleem snel en gericht op te lossen. 

Weet je niet welke boiler onderdelen je nodig hebt?

Ook geen punt! Zie je het door jou gewenste onderdeel niet staan, dan hebben wij een uitstekende klantenservice. Je kunt ons bellen of een berichtje sturen. Dan zorgen wij dat je wordt geholpen door iemand die jou vriendelijk en geduldig te woord staat. Je kunt bouwen op onze technische kennis en ervaring. Misschien heb je wel een simpele vraag, waarop je het antwoord kunt vinden via onze veelgestelde vragen.

Liever professionele hulp

We begrijpen best dat niet iedereen kaas heeft gegeten van het vervangen van een rubber pakking of anode. Daarom helpen we je graag, ook met het vervangen van boiler onderdelen. Vul je gegevens in en voeg zover mogelijk een foto van het kapotte onderdeel toe. Wij zorgen dan dat je wordt geholpen door een vakkundige medewerker die precies weet waar alle onderdelen in jouw boiler horen en waar ze niet horen. Wees zo duidelijk mogelijk, dan kunnen wij je sneller helpen.

Ik kan het zelf!

Dat is natuurlijk ook een optie. In dat geval kunnen wij je misschien helpen met een duidelijke montagehandleiding of enkele tips. Kies het type boiler in de lijst, zoek op welke boiler onderdelen jij nodig hebt en bestel ze vóór 16:00 uur. Dan zorgen wij dat de zending diezelfde dag nog wordt verstuurd! Voor je het weet kun je weer genieten van warm water om mee te douchen, badderen of afwassen.

Een voordelig alternatief

Misschien vind je het een beter idee om de hele boiler te vervangen. Dat kan natuurlijk ook. BoilerGarant heeft een handige keuzehulp die jou helpt te bepalen welke boiler het beste bij je past. Je hoeft dan niet te knutselen met onderdelen en ook je nieuwe boiler kan worden geïnstalleerd door een volleerde vakman. Wij zitten voor je klaar!
 

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.