Naar inhoud
0

Boiler onderdelen

Modeco onderdelen
Modeco modellen
RVS onderdelen
RVS modellen
Anti-kalk onderdelen
vervangingsonderdelen voor de anti-kalk boilers
Eco-line onderdelen
Eco-line modellen
Bi-light onderdelen
Bi-light modellen

Boiler onderdelen: alles voor jouw Tesy boiler

Heb je een Tesy boiler die beschadigd is geraakt? Of misschien ben je wel in een nieuwe woning getrokken waar al een boiler aanwezig was. Soms kan het voorkomen dat je door middel van een ongelukje of gewoon domme pech met een kapotte boiler komt te zitten. Je stoot met je stofzuigerslang tegen een draaiknop of bent wat onvoorzichtig met verhuizen. Dat kan gebeuren. 
Misschien is jouw boiler al wat ouder en werkt hij niet meer optimaal. BoilerGarant heeft een groot assortiment boiler onderdelen om jouw probleem snel en gericht op te lossen. 

Weet je niet welke boiler onderdelen je nodig hebt?

Ook geen punt! Zie je het door jou gewenste onderdeel niet staan, dan hebben wij een uitstekende klantenservice. Je kunt ons bellen of een berichtje sturen. Dan zorgen wij dat je wordt geholpen door iemand die jou vriendelijk en geduldig te woord staat. Je kunt bouwen op onze technische kennis en ervaring. Misschien heb je wel een simpele vraag, waarop je het antwoord kunt vinden via onze veelgestelde vragen.

 

Liever professionele hulp

We begrijpen best dat niet iedereen kaas heeft gegeten van het vervangen van een rubber pakking of anode. Daarom helpen we je graag, ook met het vervangen van boiler onderdelen. Vul je gegevens in en voeg zover mogelijk een foto van het kapotte onderdeel toe. Wij zorgen dan dat je wordt geholpen door een vakkundige medewerker die precies weet waar alle onderdelen in jouw boiler horen en waar ze niet horen. Wees zo duidelijk mogelijk, dan kunnen wij je sneller helpen.

Ik kan het zelf!

Dat is natuurlijk ook een optie. In dat geval kunnen wij je misschien helpen met een duidelijke montagehandleiding of enkele tips. Kies het type boiler in de lijst, zoek op welke boiler onderdelen jij nodig hebt en bestel ze vóór 16:00 uur. Dan zorgen wij dat de zending diezelfde dag nog wordt verstuurd! Voor je het weet kun je weer genieten van warm water om mee te douchen, badderen of afwassen.

Een voordelig alternatief

Misschien vind je het een beter idee om de hele boiler te vervangen. Dat kan natuurlijk ook. BoilerGarant heeft een handige keuzehulp die jou helpt te bepalen welke boiler het beste bij je past. Je hoeft dan niet te knutselen met onderdelen en ook je nieuwe boiler kan worden geïnstalleerd door een volleerde vakman. Wij zitten voor je klaar!

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.