pixel
Naar inhoud
0

DESIGN boilers (BelliSlimo serie)

Hangt een boiler in het zicht? Dan wil je het liefst wel een mooie boiler hebben hangen. De BelliSlimo boilers hebben een hoge esthetische waarde. Qua functionaliteit doen ze niet onder voor andere boilers. De lijnen, vorm en kleur zorgen voor een prettig en functioneel geheel. Daarnaast kunnen deze boilers zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. 

Kopen bij BoilerGarant heeft verschillende voordelen: 

  • Je krijgt 3 tot 5 jaar garantie op je boiler
  • De installatie van de boiler is mogelijk door onze installateurs
  • Als je zelf wilt installeren, is dit mogelijk met installatiehandleiding.
Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
tot
Aantal liter
Energielabel
Hoogte (cm)
tot
Breedte (cm)
tot
Diepte (cm)
tot
Wifi
Een moment a.u.b.…

Boilers met een strak design: BelliSlimo van Tesy

BelliSlimo boilers zijn een mix van intelligente hightech voordelen en een exclusief Italiaans design met een slanke vorm en een ruimtebesparend compact formaat. Deze boilers kunnen zowel HORIZONTAAL ALS VERTICAAL gemonteerd worden.

Praktisch: verticaal en horizontaal installeren

De BelliSlimo boilers zijn elegant, plat en heel eenvoudig te installeren. Deze producten zijn daarom ideaal om in de badkamer te installeren. Deze boilers zijn slechts 28 centimer diep en warmen het water snel op. Bekijk daarnaast ook de BelliSlimo Cloud versie: deze boilers zijn eenvoudig te bedienen met de app. 

BelliSlimo boiler met ECO-smart functie

Als je een boiler koopt met een ECO-smart functie, dan profiteer je van de zelflerende functie die het heeft. Dankzij het algoritme in de boiler, berekent deze precies wanneer jij warm water nodig hebt zodat je niet teveel energiekosten betaalt. Slim en efficiënt! 

Eenvoudig boilers vergelijken

Twijfel je tussen boilers uit onze webshop? Dat kan. En dat kunnen we ons ook goed voorstellen. Daarom hebben we een handige vergelijk functie gemaakt. Kies de boilers die je met elkaar wilt vergelijken en vink "Voeg toe aan vergelijking" aan. Je vergelijkt dan eenvoudig alle specificaties met elkaar en kunt zo een goede keuze maken. 

Heb je technische vragen over onze producten? Bijvoorbeeld over de installatie of over welke materialen je nodig hebt. Geen enkel probleem. Neem dan contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag aan de juiste informatie.

Garantie op de standaard boilers

Bij BoilerGarant ontvang je standaard 3 tot 5 jaar garantie op de producten. Garantie bij BoilerGarant houdt in: Het eerste jaar ontvangt u garantie op het arbeidsloon en de onderdelen
  • Het 2e tot en met het 3e jaar krijgt u garantie op de onderdelen bij boilers met 3 jaar garantie. 
  • Het 2e tot en met het 5e jaar krijgt u garantie op de onderdelen bij boilers met 5 jaar garantie.
  • Breng de boiler bij ons op locatie of vraag of wij bij u langs komen.
Als we langs komen, rekenen we voorrijkosten. Schade die ontstaat door verstopping of verkalking valt niet onder de garantie.