pixel
Naar inhoud
0

Elektrische boilers

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Elektrische boilers van BoilerGarant: A-kwaliteit en scherpe prijs! 

Elektrische boilers zijn zeer functioneel om een grote hoeveelheid water in korte tijd op te warmen. Een elektrische boiler verwarmt het water door middel van verwarmingselementen. Hierdoor beschik je altijd over voldoende warm water wanneer je het nodig hebt. Het voordeel is dat een elektrische boiler op vele plaatsen geïnstalleerd kunnen worden. Er is geen ventilatie of afvoer van gassen nodig. De werking is bovendien energiezuinig en dankzij de vernieuwde technologie van onze elektrische boilers erg efficiënt. Water dat snel opwarmt, maar ook lang warm blijft.

Breed assortiment elektrische boilers

BoilerGarant beschikt over verschillende typen elektrische boilers. Verkrijgbaar in verschillende varianten en groottes. Alle elektrische boilers zijn van het A-merk Tesy. Een betrouwbaar merk, bestaande uit hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. We leveren altijd met drie jaar garantie.

Energiezuinige boilers

Bij BoilerGarant kies je voor energiezuinige boilers. Dit zijn boilers met minstens energielabel B. Deze boilers hebben anti-kalk elementen en zijn zuinig in verbruik. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor boilers die anti-kalk, energiezuinig en app bediening hebben. Hiermee bestuur je de boiler op afstand via de smartphone (geschikt voor iOs en Android). Deze SMART-boilers bedien je eenvoudig en kunnen gedragspatronen in je huishouden herkennen. Hierdoor werken ze nog zuiniger! Bekijk gerust eens deze boilers, steeds mer mensen stappen over op de SMART-boilers

Veelgestelde vragen over onze elektrische boilers

Alle boilers zijn gekeurd en hebben het CE keurmerk.

Dit is afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en de hoeveelheid warm water dat je gebruikt. Bij onze producten vind je altijd een duidelijke uitleg voor hoeveel personen de boiler geschikt is.

Mocht je toch vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Welke boiler je nodig hebt, hangt af van enkele factoren. Zoals het aantal personen die gebruik maken van warm water, waar je de boiler voor wilt gebruiken en welke functies je boiler allemaal moet hebben.

Om voor jou inzichtelijk te krijgen, vind je op onze homepage de keuzehulp. Hier vul je 6 vragen in, waarna je direct advies krijgt over de boiler die bij jou situatie past.

Mocht je na het invullen van de keuzehulp nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Wil je snel gebruik maken van warm water in de keuken? Dat kan met een keukenboiler. Deze installeer je doorgaans boven of onder het tappunt in de keuken. Hierdoor krijg je lekker snel warm water uit de kraan. De keukenboilers zijn beschikbaar in 6 liter boilers, 10 liter boilers en 15 liter boilers.

Dat is afhankelijk van enkele factoren. Om een goed advies te krijgen over de boiler die het best bij jouw situatie past, adviseren wij om de keuzehulp op de homepage in te vullen. Je ontvangt direct een goed en passend advies.
Bij de meeste producten hebben we online een montagehandleiding beschikbaar. Deze vind u op de productpagina van het product. Er staat een linkje naar de montagehandleiding direct onder de productafbeelding.