1025 klanten geven ons een 8,8

Elektrische boilers

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Elektrische boilers van BoilerGarant: A-kwaliteit en scherpe prijs! 

Elektrische boilers zijn zeer functioneel om een grote hoeveelheid water in korte tijd op te warmen. Een elektrische boiler verwarmt het water door middel van verwarmingselementen. Hierdoor beschik je altijd over voldoende warm water wanneer je het nodig hebt.

Het voordeel is dat een elektrische boiler op vele plaatsen geïnstalleerd kunnen worden. Er is geen ventilatie of afvoer van gassen nodig. De werking is bovendien energiezuinig en dankzij de vernieuwde technologie van onze elektrische boilers erg efficiënt. Water dat snel opwarmt, maar ook lang warm blijft.

Breed assortiment elektrische boilers

BoilerGarant beschikt over verschillende typen elektrische boilers. Verkrijgbaar in verschillende varianten en groottes. Alle elektrische boilers zijn van het A-merk Tesy. Een betrouwbaar merk, bestaande uit hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. We leveren altijd met drie jaar garantie.

Energiezuinige boilers

Bij BoilerGarant kies je voor energiezuinige boilers. Dit zijn boilers met minstens energielabel B. Deze boilers hebben anti-kalk elementen en zijn zuinig in verbruik. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor boilers die anti-kalk, energiezuinig en app bediening hebben. Hiermee bestuur je de boiler op afstand via de smartphone (geschikt voor iOs en Android). Deze SMART-boilers bedien je eenvoudig en kunnen gedragspatronen in je huishouden herkennen. Hierdoor werken ze nog zuiniger! Bekijk gerust eens deze boilers, steeds mer mensen stappen over op de SMART-boilers
Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.