775 klanten geven ons een 9,1

Elektrische boilers

Nog geen idee welke boiler je nodig hebt?

Invullen duurt ongeveer 1 minuut
Elektrische boilers zijn zeer functioneel om een grote hoeveelheid water in korte tijd op te warmen. Een elektrische boiler verwarmt het water door middel van verwarmingselementen. Hierdoor beschik je altijd over voldoende warm water wanneer je het nodig hebt.
Het voordeel is dat een elektrische boiler op vele plaatsen geïnstalleerd kunnen worden. Er is geen ventilatie of afvoer van gassen nodig. De werking is bovendien energiezuinig en dankzij de vernieuwde technologie van onze elektrische boilers erg efficiënt. Water dat snel opwarmt, maar ook lang warm blijft.

Breed assortiment elektrische boilers

Boiler Garant beschikt over verschillende typen elektrische boilers. Verkrijgbaar in verschillende varianten en groottes. Alle elektrische boilers zijn van het A-merk Tesy. Een betrouwbaar merk, bestaande uit hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. We leveren altijd met drie jaar garantie.

 

Energie zuinig met een zonneboiler

Bent u al bekend met de zonneboiler? Deze gebruikt zonne energie uitsluitend voor het opwarmen van water. U plaatst een set zonnecollectoren op uw dak, waarna u profiteert van een energie zuinige boiler. De zonneboiler is puur en alleen bedoeld om water te verwarmen op een zuinige wijze. Bij BoilerGarant heeft u de keuze uit zonneboilers voor 4 of 5 personen. Bekijk de zonneboilers en bespaar energie!

 
Bezorgkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland.
Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten, bestelt u tegelijk met een boiler dan zijn er geen verzendkosten.

Alle bestellingen gedaan voor 16.00 uur worden nog dezelfde dag verstuurd!

Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van Boiler Garant, maken wij je order nog dezelfde dag in orde. Bestel je voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag!