pixel
Naar inhoud
0

Elektrische boilers

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Elektrische boilers van BoilerGarant: A-kwaliteit en scherpe prijs! 

Elektrische boilers zijn zeer functioneel om een grote hoeveelheid water in korte tijd op te warmen. Een elektrische boiler verwarmt het water door middel van verwarmingselementen. Hierdoor beschik je altijd over voldoende warm water wanneer je het nodig hebt. Het voordeel is dat een elektrische boiler op vele plaatsen geïnstalleerd kunnen worden. Er is geen ventilatie of afvoer van gassen nodig. De werking is bovendien energiezuinig en dankzij de vernieuwde technologie van onze elektrische boilers erg efficiënt. Water dat snel opwarmt, maar ook lang warm blijft.

Breed assortiment elektrische boilers

BoilerGarant beschikt over verschillende typen elektrische boilers. Verkrijgbaar in verschillende varianten en groottes. Alle elektrische boilers zijn van het A-merk Tesy. Een betrouwbaar merk, bestaande uit hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. We leveren altijd met drie jaar garantie.

Energiezuinige boilers

Bij BoilerGarant kies je voor energiezuinige boilers. Dit zijn boilers met minstens energielabel B. Deze boilers hebben anti-kalk elementen en zijn zuinig in verbruik. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor boilers die anti-kalk, energiezuinig en app bediening hebben. Hiermee bestuur je de boiler op afstand via de smartphone (geschikt voor iOs en Android). Deze SMART-boilers bedien je eenvoudig en kunnen gedragspatronen in je huishouden herkennen. Hierdoor werken ze nog zuiniger! Bekijk gerust eens deze boilers, steeds mer mensen stappen over op de SMART-boilers