Naar inhoud
0

Over ons

Bij BoilerGarant leveren we betrouwbare producten van het Toon aangevende wereld merk Tesy tegen concurrerende prijzen. Onze voordelige tarieven maken ons een van de meest budgetvriendelijke opties in Nederland en België. Kies voor kwaliteit en betaalbaarheid met BoilerGarant. Jouw betrouwbare partner voor zorgeloos warmwater!

Team BoilerGarant
Team BoilerGarant

Het ontstaan van BoilerGarant

Onze reis begon in 2015, waarbij BoilerGarant een van de eerste bedrijven was in de online verkoop van elektrische boilers. Sindsdien hebben we ons aanbod uitgebreid naar elektrische kachels en airconditioners. Jaar na jaar groeien we als bedrijf, en in 2021 hebben we onze intrek genomen in een gloednieuw bedrijfspand in Nijkerk. Deze stap stelt ons in staat om onze klanten nog efficiënter van dienst te zijn.

Bij BoilerGarant stellen we de kwaliteit van onze boilers boven alles. Daarom krijg je standaard drie jaar garantie op jouw aankoop. Plaats je bestelling vóór 16.00 uur? Dan is het mogelijk om jouw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. En als het onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoet, bieden we een niet-goed-geld-terug garantie.

Waarom je bij BoilerGarant goed zit

Bij BoilerGarant kun je altijd rekenen op een betrouwbaar product. In ons assortiment voeren wij het A-merk Tesy, maar bieden dit tegen een concurrerende prijs aan. Met onze prijzen behoren wij tot de goedkoopste aanbieders van Nederland.

Om de kwaliteit van onze boilers te garanderen, ontvang je standaard drie jaar garantie op jouw aankoop.
Het eerste jaar ontvangt je garantie op het arbeidsloon en de onderdelen. Het 2e en het 3e jaar krijg je garantie op de onderdelen. Je kunt de boiler bij ons brengen voor reparatie of wij komen op locatie. Wij zullen dan wel de voorrijkosten aan je doorberekenen.

Bekijk onze bedrijfsfilm:

Niet goed is geld terug

BoilerGarant doet er alles aan om een goed product af te leveren en de service steeds verder te verbeteren. Met een ruim assortiment vind je altijd een boiler die voldoet aan je eisen. Mocht je toch niet tevreden zijn over de boiler? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Bestellen in de webshop is natuurlijk heel eenvoudig. Twijfel je nog of wil je toch de boiler eerst even bekijken? We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Op afspraak kun je langs komen in onze showroom om ons assortiment van dichtbij te kunnen bekijken.

Wij begrijpen dat je nooit met koud water wilt zitten. Daarom doen wij er alles aan om je boiler zo snel mogelijk te leveren. Ook afhalen in onze showroom is mogelijk. We zijn op maandag - vrijdag: 08.00 -12.30  13.00-17.00 geopend. Maak gerust een telefonische afspraak met een van onze medewerkers.

pand
Hoofdkantoor en magazijn in Nijkerk