pixel
Naar inhoud
0

Over ons

Bij BoilerGarant kun je altijd rekenen op een betrouwbaar product. In ons assortiment voeren wij het A-merk Tesy, en bieden dit tegen een concurrerende prijs aan. Met onze prijzen behoren wij tot de goedkoopste aanbieders van Nederland en België.

Om de kwaliteit van onze boilers te garanderen, ontvang je standaard drie jaar garantie op jouw aankoop. Bestel je voor 16.00 uur? Dan versturen wij uw bestelling binnen 1-3 werkdagen . En niet goed, is geld terug!

Waarom je bij BoilerGarant goed zit

Bij BoilerGarant kun je altijd rekenen op een betrouwbaar product. In ons assortiment voeren wij het A-merk Tesy, maar bieden dit tegen een concurrerende prijs aan. Met onze prijzen behoren wij tot de goedkoopste aanbieders van Nederland.

Om de kwaliteit van onze boilers te garanderen, ontvang je standaard drie jaar garantie op jouw aankoop.
Het eerste jaar ontvangt je garantie op het arbeidsloon en de onderdelen. Het 2e en het 3e jaar krijg je garantie op de onderdelen. Je kunt de boiler bij ons brengen voor reparatie of wij komen op locatie. Wij zullen dan wel de voorrijkosten aan je doorberekenen.

Niet goed is geld terug

BoilerGarant doet er alles aan om een goed product af te leveren en de service steeds verder te verbeteren. Met een ruim assortiment vind je altijd een boiler die voldoet aan je eisen. Mocht je toch niet tevreden zijn over de boiler? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Bestellen in de webshop is natuurlijk heel eenvoudig. Twijfel je nog of wil je toch de boiler eerst even bekijken? We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Op afspraak kun je langs komen in onze showroom om ons assortiment van dichtbij te kunnen bekijken.

Wij begrijpen dat je nooit met koud water wilt zitten. Daarom doen wij er alles aan om je boiler zo snel mogelijk te leveren. Ook afhalen in onze showroom is mogelijk. We zijn op maandag - vrijdag: 08.00 -12.30  13.00-17.00 geopend. Maak gerust een telefonische afspraak met een van onze medewerkers.

Team BoilerGarant