794 klanten geven ons een 9,1

Welke boiler voor de douche?

Welke boiler je nodig hebt voor het douchen is afhankelijk van een aantal factoren. Welke boiler het beste bij je past is afhankelijk van de grootte van het huishouden, de tijd dat er gedoucht en het aantal liters per minuut wat de douchekop verbruikt. Ben je met één of twee personen in huis, dan kan in veel gevallen een boiler van 50 liter al voldoen. Heb je een groter huishouden, dan kunt u uit diverse grootten boilers kiezen met tot wel 200 liter inhoud.

Langer douchen met een waterbesparende douchekop

Als je een waterbesparende douchekop hebt, kan je vanzelfsprekend langer douchen. Dit heeft ook weer invloed op de boiler die je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een stortdouche hebt (ook erg lekker!), dan heb je weer een grotere boiler nodig. Deze gebruikt immers meer water dan een waterbesparende douchekop.

Houd ook eens bij hoelang er thuis gedouched wordt. Je krijgt dan een goed beeld hoeveel liter je daadwerkelijk nodig hebt in de douche. 

Vul onze keuzehulp in en bekijk welke boiler jij nodig hebt in de douche

Bij BoilerGarant begrijpen we dat het voor een leek best wel een zoektocht kan zijn om de juiste boiler te vinden. Daarom hebben wij een super eenvoudige keuzehulp voor jou ontwikkeld. Hiermee krijg je in een halve minuut een goed beeld welke boiler je nodig hebt voor de douche. Vul een paar vragen in en wij tonen boilers die goed bij jou situatie passen. En heb je daarna nog vragen? Bel ons gerust, want wij helpen je graag de juiste boiler te vinden. 


Maak gebruik van de keuzehulp

Weet binnen 1 minuut welke boiler je nodig hebt.
« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.