pixel
Naar inhoud
0

Elektrische boilers met warmtewisselaar

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Elektrische boilers met warmtewisselaar

Indirect verwarmde boilers met ingebouwde high-efficiency warmtewisselaar/extra power wisselaar zijn een slimme oplossing als koppeling gewenst is met een centrale verwarming of ander soortgelijk systeem. Het staat het gebruik toe van alternatieve bronnen van warmte-energie, zoals zonnecollectoren, houtpallet-kachel of cv-ketel.

Veelgestelde vragen over onze elektrische boilers met warmtewisselaar

Alle boilers zijn gekeurd en hebben het CE keurmerk.
De elektrische boiler met warmtewisselaar is een uiterst effectieve oplossing voor huishoudens waarin gebruik gemaakt wordt van een cv-installatie. De boiler wordt aangesloten op de centrale verwarming zodat deze je douche- of badwater kan verwarmen. Maar gebruik je bijvoorbeeld in de zomer je centrale verwarming niet, dan heeft de elektrische boiler met warmtewisselaar een verwarmingselement die het tapwater op temperatuur brengt. Deze slimme manier van warmte benutten kan zorgen voor enorme besparingen op de energierekening, tot wel 60%.
Ook alternatieve bronnen van energie, zoals zonnepanelen of houtkachels, kunnen samenwerken met de elektrische boiler met warmtewisselaar. De ingebouwde Turbulator is een door Tesy gepatenteerde oplossing die ervoor zorgt dat de boiler gebruik kan maken van deze alternatieve bronnen.

Dit is afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en de hoeveelheid warm water dat je gebruikt. Bij onze producten vind je altijd een duidelijke uitleg voor hoeveel personen de boiler geschikt is. Je kunt ook onze keuzehulp raadplegen via de homepage.

Mocht je toch vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Dat is afhankelijk van enkele factoren. Om een goed advies te krijgen over de boiler die het best bij jouw situatie past, adviseren wij om de keuzehulp op de homepage in te vullen. Je ontvangt direct een goed en passend advies.
Bij de meeste producten hebben we online een montagehandleiding beschikbaar. Deze vind u op de productpagina van het product. Er staat een linkje naar de montagehandleiding direct onder de productafbeelding.