Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor jouw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Warmtepompboiler compact

De AquaThermica Compact warmtepomp boilers verwarmen warm tapwater. Het verwarmt water met warmte uit de omgeving, zo bespaar je tot 75% energie ten opzichte van een elektrische boiler! 

Een warmtepompboiler met warmtewisselaar is aan te sluiten op andere verwarmingsbronnen zoals een pelletkachel of zonnecollectoren. Hierdoor maximaliseer je je energie-efficiëntie en draag je bij aan een duurzamere warmwateroplossing.

Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
Aantal liter
Hoogte (cm)
Energielabel
Een moment a.u.b.…

Compacte warmtepompboiler

De compacte warmtepompboiler van Tesy komt in twee verschillende formaten. De warmtepompboiler Compact van 150 liter kan je eenvoudig kwijt in een washok, bijkeuken of in een gangkast. Met een diameter van 52cm en een hoogte van 168cm neemt de warmtepompboiler niet te veel plek in maar heb je nog wel genoeg warm water voor een huishouden van ongeveer 6 personen. Niet klein genoeg? Ga voor de warmtepompboiler Compact van 100 liter, met een hoogte van 135cm scheelt het je een hoop ruimte. De compacte warmtepompboiler van 100L is ideaal voor gezinnen van ongeveer 4 personen.

Een kleine warmtepompboiler koop je bij Boilergarant

Een compacte en kleine warmtepompboiler bespaart je een hoop ruimte en energieverbruik. Met energielabel A+ verbruik je tot 75% minder energie en kan je dus heerlijk duurzaam douchen. Koop een kleine warmtepompboiler bij Boilergarant en krijg garantie op de boiler, betaal in termijnen én ontvang tot €725 subsidie. Twijfels? Bekijk onze veelgestelde vragen over kleine warmtepompboilers of neem contact met ons op.