pixel
Naar inhoud
0

Alle boilers

Bekijk op deze pagina alle boilers die beschikbaar zijn bij BoilerGarant. Maak gebruik van het filter om snel tot de juiste boiler te komen. 

BoilerGarant heeft het merk Tesy in het assortiment. Deze boilers zijn kwalitatief erg sterk. Kopen bij BoilerGarant heeft verschillende voordelen: 

  • Je krijgt 3 tot 5 jaar garantie op je boiler
  • De installatie van de boiler is mogelijk door onze installateurs
  • Als je zelf wilt installeren, is dit mogelijk met installatiehandleiding. 
Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 1 minuut
Filter
Prijs
tot
Aantal liter
Energielabel
Hoogte (cm)
tot
Breedte (cm)
tot
Diepte (cm)
tot
Wifi
Bevestiging
Een moment a.u.b.…

Boiler gezocht: wij helpen je op weg.

Zoeken naar de juiste boiler kan een uitdaging zijn. Bij BoilerGarant kunnen we ons voorstellen dat je door de boilers het bos niet meer ziet! Daarom geloven wij in service op maat en een goede begeleiding door ons aanzienlijke assortiment. Ieder huishouden is anders. Misschien heb jij een groot huishouden en heb je dus niets aan een boiler die veel te klein is. Steeds maar wachten op warm water kost veel tijd en kan frustrerend zijn. Maar een enorme boiler voor een klein gezin is misschien juist weer teveel van het goede. Dat is precies de reden voor ons brede assortiment. We willen dat je de juiste boiler kunt vinden die bij jouw situatie past.

Hoe meer keuze, hoe meer kans

Want daar gaat het natuurlijk om. Je wilt de beste keuze maken voor jouw huishouden. De boiler die jij kiest geeft je gezin of huishouden warm water. We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk dat is. We hebben gezorgd voor een breed assortiment, zodat je precies krijgt wat je zoekt.

Er zijn ook heel wat verschillende functionaliteiten. Standaard boilers, (energiezuinige) anti-kalk boilers, keukenboilers. Noem maar op. Dat is een hoop informatie om te verwerken. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Met de keuzehulp van BoilerGarant kun je snel en makkelijk bepalen welke boiler geschikt is voor jouw huishouden.

Een mooie boiler gezien?

Heb je de boiler gezien die jij graag wilt hebben, dan helpen we je snel op weg. Bestel je namelijk vóór 16:00 uur, dan versturen wij hem nog diezelfde dag. Afhankelijk van de postbezorging in jouw woonplaats heb je je nieuwe boiler dus snel in huis. Installeren is met de uitgebreide en duidelijke montagehandleiding eenvoudig. Indien gewenst doen wij dit ook graag voor je. Hiervoor kun je een offerte aanvragen.

Wil je ons brede assortiment eens van dichtbij bekijken? Je bent welkom in onze showroom in Barneveld. Daar kun je boilers van zien en aanraken en krijg je persoonlijke aandacht.
 
Heb je nog vragen? Misschien vind je jouw antwoord onder één van deze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dat kan telefonisch, of met een bericht via het contactformulier.