Naar inhoud
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Een snoer zit alleen bij de boilers van 6, 10 en 15 liter. Dit zijn onze keukenboilers.

Ja, hier heb je wel een nachtstroom schakelklok voor nodig.

Ja, wij beschikken over professionals die bij levering de boiler direct kunnen installeren. Omdat elke situatie anders is kunt u hiervoor een offerte bij ons aanvragen. Wij laten u dan weten wat de installatie in uw situatie kost.

Heeft u een elektrische boiler aangeschaft en wilt u deze zelf installeren? Het installeren van een elektrische boiler is heel gemakkelijk. Bekijk hier onze instructiefilm.

 

Dit is volledig afhankelijk van de situatie. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de hoeveelheid installatiemateriaal. Om u een exacte prijs te kunnen geven, is het handig als u een offerte aanvraagt. Deze kunt u hier aanvragen

Bij onze boilers wordt er altijd een inlaatcombinatie (overdrukventiel), bevestigingsmateriaal en overdrukslang (afhankelijk van de boiler, zie productomschrijving) en een Nederlandse handleiding geleverd. Het is ook mogelijk om de installatie aan onze professionals over te laten.

Heb je meer installatiemateriaal nodig? Bekijk dan ons assortiment voor al het leidingwerk, afvoer, bevestigingsmaterialen, elektra, kranen en complete installatiesets

“Heel goed verpakt en telefonisch goed geholpen aan een horizontale boiler”
Martin Lammers , Mijnsheerenland op KiyohKiyoh Logo
“Het uitzoeken van een boiler is een koud kunstje op de site en daarbij komt nog een vlotte levering. Top, ga zo door.”
G-J Suijkerbuijk , Nieuw-Vossemeer op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.