1025 klanten geven ons een 8,8

Buffervaten

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Buffervat elektrisch verwarmen

Wanneer jouw huis wordt opgewarmd door zonnepanelen of een warmtepomp, kan het voorkomen dat je warm water nodig hebt op een moment dat dit niet wordt geproduceerd. Stel dat je energieproductie vooral overdag plaats vindt, maar je wilt ’s avonds gebruik maken van warm water. Dan word je zorgvuldig gegenereerde duurzame energie niet optimaal gebruikt. Met warmteopslag in de vorm van een buffervat kun je elektrisch verwarmen en los je dit op.

Hoe werkt dat dan?

Met een buffervat sla je het warme water op dat wordt geproduceerd door je zonnecollectoren of elektrische warmtepomp, die ook verantwoordelijk zijn voor het verwarmen van je woning. Dit buffervat is uitstekend geïsoleerd en zorgt dus dat je op ieder gewenst moment van de dag kunt rekenen op warm water, zonder dat hiervoor energie moet worden opgewekt. 

Hoeveel inhoud heeft een buffervat?

Om goed met een buffervat elektrisch te verwarmen heb je opslagcapaciteit nodig. Tesy biedt een scala aan mogelijkheden en inhoudsmaten, om altijd te kunnen zorgen voor een geschikte oplossing voor jouw situatie. Zo kun jij ook zeer effectief met een buffervat elektrisch verwarmen.
 

Water elektrisch verwarmen in een buffervat met wisselaar

Het buffervat om elektrisch te verwarmen met warmtewisselaar is een slimme oplossing voor huishoudens waarin gebruik gemaakt wordt van een cv installatie. De boiler wordt aangesloten op de centrale verwarming zodat deze je douche- of badwater kan verwarmen. Maar gebruik je bijvoorbeeld in de zomer je centrale verwarming niet, dan kan het buffervat het water elektrisch verwarmen via een verwarmingselement. Deze slimme manier van warmte benutten kan zorgen voor enorme besparingen op de energierekening, tot wel 60%.

We begrijpen dat er wel heel veel mogelijkheden zijn.

Standaard boilers, anti-kalk boilers, keukenboilers. Noem maar op. Wij vinden dat je de Boiler moet kiezen die bij jou past. Dat kan lastig zijn. Maar we laten je niet in de steek! Met de keuzehulp van BoilerGarant kun je snel en makkelijk bepalen welke boiler geschikt is voor jouw huishouden.

Heb je nog vragen? Misschien vind je jouw antwoord onder één van deze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dat kan telefonisch, of met een bericht via het contactformulier. We zitten klaar om je te helpen.
 

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.