De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1006 klanten geven ons een 8,8

Wanneer de boiler vervangen?

Het klinkt het meest logisch om de boiler te vervangen wanneer deze kapot is. De boiler verwarmt het water niet meer en dus heb je een nieuwe nodig. Echter ben je te laat. Je zit nu namelijk een tijdje zonder warm water. En dat is vervelend en had je bovendien kunnen voorkomen. 

Wees op tijd met het vervangen van de boiler

Een boiler die kapot is kan gaan lekken en hierdoor waterschade aanrichten. Voorkomen is beter dan genezen. Hoe ouder de boiler is, hoe groter het risico is dat je boiler kapot gaat. Wees er daarom op tijd bij. 

Beoordeel het verbruik

Heb je al een tijdje dezelfde boiler? Dan is het goed om eens te kijken naar het verbruik van de boiler. Fabrikanten staan niet stil en lanceren steeds zuinigere boilers op de markt. Hierdoor kan het zijn dat jij met een boiler zit die jou opzadelt met hoge energiekosten. Dan kan het best wel eens verstandig zijn om de boiler te vervangen voor een energiezuinige boiler. Productontwikkeling stopt nooit en de techniek in de boilers (zowel energie als isolatie) wordt steeds beter. 

De investering die je dan doet om een oude boiler te vervangen voor een hele zuinige boiler heb je vaak met 1 of 2 jaar terug verdiend.


« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.