Naar inhoud
0

Keukenboilers (Compact serie)

Wil je snel warm water uit de kraan? Een keukenboiler is de ideale oplossing. Het wachten op warm water is voorbij met een keukenboiler. Hierdoor bespaar je niet alleen een heleboel water, maar ervaar je ook meer comfort in de keuken. Snel een kopje thee, een pan met heet water of direct even afwassen: dat is wel zo prettig. 

Kopen bij BoilerGarant heeft verschillende voordelen: 

  • Je krijgt 3 tot 5 jaar garantie op je boiler
  • De installatie van de boiler is mogelijk door onze installateurs
  • Als je zelf wilt installeren, is dit mogelijk met installatiehandleiding.
Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
tot
Aantal liter
Energielabel
Bevestiging
Een moment a.u.b.…

Keukenboilers

Altijd én snel over warm water in de keuken beschikken? Een keukenboiler is de ideale oplossing. Wachten op warm water is voorbij met een keuken boiler. Hierdoor bespaar je ook nog eens water en heb je bovendien veel meer comfort in de keuken. Wil je kokend water uit de kraan hebben? Ook hier zijn producten voor te krijgen bij BoilerGarant. 
 

Waar moet je op letten bij een keukenboiler? 

Je moet letten op de plaats waar je de boiler wilt installeren ten opzichte van het tappunt. Wil je de boiler onder de kraan installeren, bijvoorbeeld in een keukenkastje? Dan moet je de "close in" boilers hebben. De "close up" boiler bevindt zich boven het tappunt. Functioneel zijn er nauwelijks verschillen, het is maar net wat er in jouw keuken past. Let daarom goed op waar je jouw keukenboiler wilt installeren. 
 

Keukenboilers met kokend water kraan

Op zoek naar een keukenboiler met bijbehorende kokend water kraan? Geen probleem. Bij BoilerGarant schaf je deze kranen aan voor een gunstige prijs. Zo heb jij direct een boiler en een kokend water kraan in huis die bij elkaar passen. Er zijn enkele verschillen in het assortiment. Zo heb je de keuze uit: 

  • Verschillende soorten kranen
  • De diverse functies van de kranen
  • Verschillende boilers
Een kokend water kraan in de keuken is ideaal. Het verhoogt het comfort in huis. Zo hoef je niet meer te wachten op de waterkoker of te wachten totdat je pannetje met water eindelijk aan de kook is. 

Tesy keukenboilers 

Een keukenboiler is energiezuinig, betaalbaar en levert in korte tijd warm water aan. Hierdoor bespaar je een opmerkelijke hoeveelheid aan water, doordat je niet op warm water hoeft te wachten. 

De meest populaire keukenboilers zijn:  Neem gerust een kijkje in ons assortiment. Heb je vragen over onze keukenboilers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met eerlijk advies.