De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1008 klanten geven ons een 8,8

Waar plaats je de elektrische boiler?

Als je bezig bent met een nieuw huis,  het verduurzamen van een huis of je hebt gewoon een nieuwe boiler nodig, dan is dit een vraag waar je tegenaan kan lopen. Want wat is nou de meest handige plaats om een elektrische boiler te installeren? Waar plaats je de elektrische boiler in huis? Wat moet je allemaal hebben om een elektrische boiler te plaatsen? 

Waar plaats je de elektrische boiler?

In principe kan je de elektrische boiler overal plaatsen waar tappunten aanwezig zijn. Hoe dichter de elektrische boiler bij een tappunt zit, hoe beter. Warm water verliest namelijk hitte tijdens het transport vanuit de boiler naar het tappunt. Hoe korter deze afstand tussen boiler en kraan is, hoe minder warmte je verliest. En dat bespaart je uiteindelijk weer geld. 

Veel voorkomende plekken om de elektrische boiler te plaatsen

De meeste boilers worden geplaatst in huis. Denk aan een boiler voor in de keuken, badkamer of voor de gehele woning. Er zijn ook gevallen waarbij je een boiler nodig hebt voor in een vakantiehuisje, een boot of zelfs in de tuin! Eigenlijk kan je een boiler overal wel plaatsen, zolang  de minimale vereisten maar aanwezig zijn. De meeste boilers worden echter geplaatst in de keuken, badkamer of op zolder.

Een boiler moet er ook goed uit zien!

Wij begrijpen heel goed dat als je een elektrische boiler wilt plaatsen in de keuken of badkamer, dat deze er ook mooi moet uit zien. Niemand wilt een lelijke boiler in zijn schitterende badkamer. Idem dito voor de keuken. Daarom hebben we bij BoilerGarant elektrische boilers van Tesy. Naast de uitstekende functionaliteiten, zijn deze ook prima geschikt voor het oog. 

Wat heb je minimaal nodig voor de installatie van een elektrische boiler?

Om een boiler te installeren moet het onderstaande aanwezig zijn: 

  • Koud water
  • Warm water
  • Stroom
  • Afvoer

Als je dit hebt, kan je aan de slag met het plaatsen van een elektrische boiler. 

Hoe plaats je de elektrische boiler?

We kunnen heel uitgebreid gaan uitleggen hoe je de elektrische boiler plaatst, maar we kunnen dit natuurlijk ook gewoon laten zien door middel van een handig filmpje. Je hebt geen geluid nodig, want er zitten ondertitelingen bij. 

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een elektrische boiler? 

De monteurs van BoilerGarant helpen je graag verder met advies. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het plaatsen van een elektrische boiler. Als je een boiler bestelt bij BoilerGarant, heb je altijd de mogelijkheid om je boiler te laten installeren door onze vakmensen. Dit scheelt jou tijd en moeite. Uiteraard kan je er dan gewoon vanuit gaan dat de boiler goed geplaatst wordt! En weet je nog niet welke boiler je precies nodig hebt? Dan kom je hier snel en eenvoudig achter via onze keuzehulp! 


Vul de keuzehulp in

Weet binnen 1 minuut welke boiler je nodig hebt.
« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.