Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1030 klanten op Kiyoh

Elektrische boiler 150 liter

De behoefte voor warm water op een camping is natuurlijk vele malen hoger dan die van een klein gezin. Hetzelfde geldt voor andere bedrijven met een hoge warm water afname. Een klein gezin kan vaak al in de behoefte voorzien met een boiler van 50 liter, maar een groter huishouden gebruikt sneller een elektrische boiler van 150 liter. A-merk Tesy heeft gezorgd voor een ruime keuze, als het aan komt op een elektrische boiler van 150 liter. 
Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een boiler uit de ModEco serie van Tesy. Dit is een nieuwe generatie boilers die modern design combineren met innovatieve technologie die gericht is op duurzaamheid en eco-vriendelijk is. Tesy zorgde ook voor een serie anti-kalk boilers, die uitgerust zijn met twee droge elementen om het water te verwarmen. Kalkaanslag vormt zich zo veel trager,ook in woonsituaties met mineraalrijk of hard water.

Indirect gestookte boilers met warmtewisselaar zijn geschikt voor het gebruik in combinatie met andere bronnen van warmte-energie. Denk aan CV-ketels, zonnepanelen of vaste brandstofketels. De Smart boilers van Tesy zijn te bedienen met je eigen smartphone of tablet, passen zich slim aan op het gebruikersprofiel van jouw huishouden en zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologie om duurzaamheid en zuinigheid te waarborgen.

 

Elektrische boiler 150 liter Bi-Light (Tesy)
€ 345,00
Bekijk product
Elektrische duo boiler 150 liter anti kalk (Tesy)
€ 415,00
Onderhoudsarm
Bekijk product
150 liter Modeco boiler met 1 wisselaar (tesy)
€ 699,00
Energie zuinige boiler met wisselaar
Bekijk product
150 liter Modeco boiler (tesy)
€ 550,00
Droog keramisch verwarmingselement
Bekijk product
Indirect gestookte boiler 150 liter 2 wisselaars (Tesy)
€ 530,00
Indirect gestookte boiler met 2 wisselaars en een elektrisch element
Bekijk product
Indirect gestookte boiler 150 liter 1 wisselaar (Tesy)
€ 525,00
Indirect gestookte boiler met wisselaar en elektrisch element
Bekijk product

Combineren van mogelijkheden

Heb je een elektrische boiler van 150 liter op zolder staan, maar wil je tijdens het handen wassen niet minutenlang wachten tot het warme water door alle leidingen heen bij de kraan in je keuken is gekomen? Dan kun je kiezen voor een slimme combinatie van een boiler onder de kraan van 6 liter samen met je elektrische boiler van 150 liter voor het grotere verbruik. Zo pak je snel wat warm water om te koken of thee mee te zetten en kun je ongestoord douchen zonder je zorgen te maken over het vroegtijdig opraken van warm water. 

Kiezen zonder te verliezen

Om te bepalen welke capaciteit jouw nieuwe boiler heeft, moet je dus eerst bedenken wat belangrijk is voor jou in je woonsituatie. BoilerGarant heeft de keuzehulpontwikkeld, waarin je jouw voorkeuren kunt aangeven. Aan de hand van je antwoorden maakt BoilerGarant vervolgens een selectie van boilers die geschikt zijn voor jouw huishouden. Dit kan een elektrische boiler van 150 liter zijn of misschien juist een kleinere. Als je vragen hebt willen we je graag helpen. Neem contact op met onze klantenservice via het handige contactformulierop onze website. Je kunt natuurlijk ook even bellen.

Installeren is makkelijk

Het installeren van je nieuwe boiler is eenvoudig. Dat kun je gewoon zelf! BoilerGarant zorgt voor een uitgebreide handleiding. Mocht je toch liever hulp willen bij het monteren van je nieuwe boiler, dan doen wij dit graag voor u. Onze monteursmaken jouw nieuwe boiler snel en vakkundig gebruiksklaar. Bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst versturen wij al dezelfde dag! We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe elektrische boiler.

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden