Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Alle boilers met wisselaar

Boilers met warmtewisselaars zijn veelzijdige systemen voor betrouwbare warmwatervoorziening. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende warmtebronnen, zoals elektriciteit, zonne-energie, pelletkachels en meer, voor efficiënt warm water. Deze boilers bieden snel opwarmen en constante temperatuurcontrole voor comfort en gemak in het dagelijks leven. 
Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
Aantal liter
Hoogte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Wi-Fi
Aantal Wisselaars
Een moment a.u.b.…

Elektrische boiler met warmtewisselaar

Elektrische boiler met warmtewisselaar

De elektrische boiler met ingebouwde warmtewisselaar is een uiterst effectieve oplossing voor huishoudens waar gebruik gemaakt wordt van een cv-installatie. De boiler wordt aangesloten op de centrale verwarming, zodat deze je douche- of badwater kan verwarmen. Echter, gebruik je bijvoorbeeld in de zomer je centrale verwarming niet, dan heeft de elektrische boiler met warmtewisselaar een verwarmingselement die het tapwater elektrisch op temperatuur brengt. Deze slimme manier van warmte benutten kan zorgen voor enorme besparingen op de energierekening, tot wel 60%.
 

Alternatieve warmtebronnen en de elektrische boiler met warmtewisselaar

Ook alternatieve energiebronnen, zoals zonnepanelen, een zonneboiler, een pellet-kachel etc., kunnen samenwerken met een elektrische boiler met warmtewisselaar. De ingebouwde Turbolator is een door Tesy gepatenteerde oplossing, die ervoor zorgt dat de boiler gebruik kan maken van deze alternatieve bronnen. Onze adviseurs helpen je graag om te beoordelen of de elektrische boiler met warmtewisselaar een optie is voor jouw woning.

Efficiënt warmtegebruik

Net als de andere boilers van Tesy zorgt ook de elektrische boiler met ingebouwde warmtewisselaar voor een efficiënt warmtegebruik. Met een optimale isolatie en een laag warmteverlies zijn deze boilers in staat om energiebesparend te werken.
Met maar liefst 3 jaar garantie op je nieuwe boiler kun je rustig slapen en lekker warm douchen.
Gaat je boiler onverhoopt toch kapot? Dan kun je deze bij ons brengen voor reparatie. Eventueel kunnen wij ook op locatie komen. De factuur is je garantiebewijs.

Waar je verder op kunt rekenen:

  • Uitgebreide montagehandleiding
  • Gemakkelijk en snel zelf installeren of installatie door een vakman
  • 3 jaar garantie
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Onze klanten geven BoilerGarant een 9

Aanpasbare temperatuur 

De vele mogelijkheden kunnen verwarrend zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Standaard boilers, (energiezuinige) anti-kalk boilerskeukenboilers. De keuze is enorm! Wij vinden dat je de boiler moet kiezen die bij jou past. Met de keuzehulp van BoilerGarant kun je snel en gemakkelijk bepalen welke boiler het meest geschikt is voor jouw huishouden.
 
Heb je vragen? Misschien vind je jouw antwoord onder één van deze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dat kan telefonisch, of met een bericht via het contactformulier. We zitten klaar om je te helpen.
 
Wil je een kijkje nemen in onze showroom? Je bent van harte welkom!