pixel
Naar inhoud
Op zoek naar werk als magazijnmedewerker of installateur? Wij zoeken met spoed nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures.
0

"Ik vind het gaaf om mee te werken aan de groei van BoilerGarant en AircoGarant!"

  • Maak klanten blij met technische oplossingen: boilers en airco's
  • Krijg verantwoordelijkheid en neem intitiatief
  • Werk in een enthousiaste, oprechte en informele sfeer
  • Studiemogelijkheden voor STEK-certificaat

Openstaande vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Heb je vragen of wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur een mail naar info@boilergarant.nl of bel 0342-430899. 

 

Installateur
 36 - 40 uren per week
Je pakt diverse technische taken zelfstandig op. Zo rijd je met je eigen bus door het land om boilers te installeren bij onze klanten. Ook help je mee om alle bestellingen bij de klant te krijgen. Orderpicken, inpakken en versturen, je draait je hand er niet voor om.
Bekijk de vacature
Open sollicitatie
 0 uren per week
Lijkt het je ontzettend leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie!
Bekijk de vacature
Magazijn medewerker
 32 - 40 uren per week
In ons magazijn gebeurt een heleboel. Om dit in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker zorg jij dat het magazijn netjes in orde is en dat bestellingen ingepakt en verstuurt worden. 
Bekijk de vacature
Met onze merken BoilerGarant en AircoGarant zijn we de laatste jaren fors gegroeid. We zoeken eigenlijk altijd wel getalenteerd personeel die passie krijgt van werken in de installatiebranche als installateur of juist als verkoper.
Heleen

Groei mee met BoilerGarant en AircoGarant

BoilerGarant begon in 2015 als één van de eerste bedrijven met de online verkoop van elektrische boilers. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met elektrische kachels en airco's. Jaarlijkt groeit BoilerGarant. In 2021 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Nijkerk. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen. 

Bij BoilerGarant werken we nauw samen op een enthousiaste en oprechte manier. Bij ons heerst een informerele werksfeer. We vinden het belangrijk om klantgericht te werken: onze klanten zijn op zoek naar technische oplossingen. Daar helpen we hen zo goed mogelijk bij. Onze werknemers krijgen veel verantwoordelijkheden en we bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook dagen we je graag uit om te leren. Zo is er de mogelijkheid om je STEK-diploma of een rijbewijs te haen. 

Wil je de sfeer proeven? Kom dan gerust een langs of neem contact met ons op! 

Kristiaan Klok

Heb je interesse in één van onze vacatures? Of heb je een vraag?

Bel of mail ons gerust. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. Of kom gerust eens langs!