Naar inhoud
0

"Ik vind het gaaf om mee te werken aan de groei van BoilerGarant en AircoGarant!"

  • Maak klanten blij met technische oplossingen: boilers en airco's
  • Krijg verantwoordelijkheid en neem intitiatief
  • Werk in een enthousiaste, oprechte en informele sfeer
  • Studiemogelijkheden voor STEK-certificaat

Openstaande vacatures

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Heb je vragen of wil je graag een open sollicitatie doen? Stuur een mail naar info@boilergarant.nl of bel 0342-430899

 

Installateur
 36 - 40 uren per week

Door het hele land rijden met je eigen bus om boilers te installeren bij onze klanten. Lijkt dat jou wat? Bekijk dan snel onze vacature als installateur.

Bekijk de vacature
Open sollicitatie
 0 - 40 uren per week
Lijkt het je ontzettend leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie!
Bekijk de vacature
Allround medewerker
 36 - 40 uren per week

Houd jij ervan om breed inzetbaar te zijn in een groeiende organisatie? Dan ben je bij BoilerGarant en AircoGarant aan het goede adres!

Bekijk de vacature
Servicemonteur
 36 - 40 uren per week
Door het hele land rijden met je eigen bus om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren bij onze klanten. Lijkt dat jou wat? Bekijk dan snel onze vacature als servicemonteur.
Bekijk de vacature
Karin van BoilerGarant
Met onze merken BoilerGarant en AircoGarant zijn we de laatste jaren fors gegroeid. We zoeken eigenlijk altijd wel getalenteerd personeel die passie krijgt van werken in de installatiebranche als installateur of juist als verkoper.
Heleen
Senna plakt verzendlabel op een doos

Groei mee met BoilerGarant en AircoGarant

BoilerGarant begon in 2015 als één van de eerste bedrijven met de online verkoop van elektrische boilers. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met elektrische kachels en airco's. Jaarlijks groeit BoilerGarant. In 2021 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Nijkerk. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen. 

Bij BoilerGarant werken we nauw samen op een enthousiaste en oprechte manier. Bij ons heerst een informele werksfeer. We vinden het belangrijk om klantgericht te werken: onze klanten zijn op zoek naar technische oplossingen. Daar helpen we hen zo goed mogelijk bij. Onze werknemers krijgen veel verantwoordelijkheden en we bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook dagen we je graag uit om te leren. Zo is er de mogelijkheid om je STEK-diploma of een rijbewijs te halen. 

Wil je de sfeer proeven? Kom dan gerust eens langs of neem contact met ons op! 

Kristiaan Klok

Heb je interesse in één van onze vacatures? Of heb je een vraag?

Bel of mail ons gerust. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. Of kom gerust eens langs!