794 klanten geven ons een 9,1
Vind makkelijk de boiler die bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Warmtepompboiler

Bent u op zoek naar een warmtepompboiler om grote oppervlaktes te verwarmen? Met de Tesy waterpompboiler bespaart u veel energie. De Tesy warmtepompboiler van 300 liter bevindt zich in de energie klasse B. Een warmtepompboiler gebruikt lucht uit ventilatiekanalen om efficiënt en zuinig te werken. Bij BoilerGarant vindt u een zeer geschikte warmtepompboiler van maar liefst 300 liter. 

Waarom een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler verwarmt tapwater op een milieuvriendelijke wijze. De warmtepompboiler gebruikt bijvoorbeeld energie uit ventilatiekanalen. Lucht die normaal direct uit uw woning vertrekt, wordt nu gebruikt om uw water op te warmen. De temperatuur van deze lucht is vaak aan de hoge kant, waardoor het rendement op uw warmtepompboiler hoog kan uitvallen. Dit is ook afhankelijk van de zuigkracht van uw ventilatiesysteem. Er wordt gemiddeld 3 keer minder stroom gebruikt dan bij een elektrische boiler. Daarnaast is de warmtepompboiler aan te sluiten op zonnepanelen en zonnecollectoren. 

Warmtepompboiler bij BoilerGarant

Bij BoilerGarant bestelt u een warmtepompboiler vanaf €930. Dit is inclusief BTW. U ontvangt hierbij 3 jaar garantie op uw aankoop en krijgt u 14 dagen bedenktijd. U kunt deze warmtepompboiler ook laten installeren door onze vakmannen. Vraag hiervoor vrijblijvend uw offerte aan. Controleer ook of u bij uw gemeente subsidie krijgt voor de aanschaf van een warmtepompboiler. 

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.