Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor uw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Sfeer haard

Altijd al genoten van het knusse gevoel dat een open haard biedt? Lekker wegdromen terwijl je in de vlammen staart, betovert door het dansende, flikkerende licht. Een kopje thee of een goed glas wijn, goed gezelschap en een behaaglijke, gezellige sfeer. Klinkt goed, toch? Maar een open haard laten bouwen is kostbaar en gaat misschien wat ver. Tesy biedt de oplossing met een decoratieve elektrische sfeerhaard.
Een moment a.u.b.…

Elektrische sfeerhaard

Wel de voordelen, niet de nadelen

De elektrische sfeerhaard maakt de inrichting van jouw toch al gezellige woonkamer helemaal af. Naast warmte brengt de sfeerhaard namelijk ook een knus gevoel door het LED-vlameffect. Dit effect zorgt voor een realistische, voortdurend bewegende vlam. Verstelbaar in grootte en veel veiliger dan een echte open haard. Geen overspringende vonkjes, geen onaangename geurtjes en geen roetaanslag in de rest van je huis. 

Een elektrische sfeerhaard zonder warmte?

Ook dat kan! Want het LED-vlameffect, met gepatenteerd ontwerp, is onafhankelijk van de bijbehorende convector te gebruiken. Dat betekent dus dat hij helemaal geen warmte hoeft af te geven als je dat niet wilt. Het gebogen zwarte glas geeft een mooi zicht op de decoratieve vlammenzee met sfeervolle kiezels, zodat je ook van de zijkant goed naar je elektrische sfeerhaard kunt kijken. 

Energiebesparend

De adaptieve start met aan/uit optie biedt optimaal comfort en bespaart energie. Met de keuze uit twee standen kies je zelf hoe snel de elektrische sfeerhaard verwarmt. Een elektronische thermoregulator geeft je zelf controle over de temperatuur in huis en is instelbaar van 15 tot 30 ° C. Met een netsnoer van 1.70 M is de sfeerhaard gemakkelijk aan te sluiten op een wandcontactdoos in de buurt. 

Handig: de afstandsbediening

De elektrische sfeerhaard wordt geleverd zonder gietijzeren pook en andere accessoires, simpelweg omdat dit niet nodig is. Wél heeft Tesy gedacht aan een handige afstandsbediening, zodat je niet steeds hoeft op te staan om de haard te bedienen. Al kan dat natuurlijk ook, mocht je er zin in hebben.
 
Heb je vragen over de sfeerhaard of juist over iets anders? Onze uitstekende klantenservice zit voor je klaar om ze te beantwoorden via telefoon of e-mail. Als je onze producten liever eens in het echt wilt bekijken, kun je natuurlijk ook een afspraak maken om eens langs te komen in onze showroom te Nijkerk. Je bent van harte welkom!