pixel
Naar inhoud
0

Alle boilers met wisselaar

Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
tot
Aantal liter
Hoogte (cm)
tot
Breedte (cm)
tot
Diepte (cm)
tot
Wifi
Bevestiging
Aantal Wisselaars
Een moment a.u.b.…

Elektrische boiler met warmtewisselaar

De elektrische boiler met warmtewisselaar is een uiterst effectieve oplossing voor huishoudens waarin gebruik gemaakt wordt van een cv-installatie. De boiler wordt aangesloten op de centrale verwarming zodat deze je douche- of badwater kan verwarmen. Maar gebruik je bijvoorbeeld in de zomer je centrale verwarming niet, dan heeft de elektrische boiler met warmtewisselaar een verwarmingselement die het tapwater op temperatuur brengt. Deze slimme manier van warmte benutten kan zorgen voor enorme besparingen op de energierekening, tot wel 60%.

Alternatieve warmtebronnen en de elektrische boiler met warmtewisselaar

Ook alternatieve bronnen van energie, zoals zonnepanelen, een zonneboiler, een pellet-kachel etc. Kunnen samenwerken met een elektrische boiler met warmtewisselaar. De ingebouwde Turbolator is een door Tesy gepatenteerde oplossing die ervoor zorgt dat de boiler gebruik kan maken van deze alternatieve bronnen. Onze adviseurs helpen je graag om te beoordelen of de elektrische boiler met warmtewisselaar een optie is voor jouw woning.

Efficiënt warmtegebruik

Net als de andere boilers van Tesy zorgt ook de elektrische boiler met warmtewisselaar voor een efficiënt warmtegebruik. Met een optimale isolatie en laag warmteverlies zijn de boilers in staat om energiebesparend te werken.
Met maar liefst 3 jaar garantie op je nieuwe boiler kun je rustig slapen en lekker warm douchen.
Gaat je boiler onverhoopt toch kapot? Dan kun je deze bij ons brengen voor reparatie, of ons langs laten komen op locatie. De factuur is je garantiebewijs.

Waar je verder op kunt rekenen:

  • Uitgebreide montagehandleiding
  • Gemakkelijk en snel zelf installeren of installatie door een vakman
  • 3 jaar garantie
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Onze klanten geven BoilerGarant een 9

Aanpasbare temperatuur 

Zoveel mogelijkheden kunnen verwarrend zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Standaard boilers, (energiezuinige) anti-kalk boilers, keukenboilers. Noem maar op. Wij vinden dat je de Boiler moet kiezen die bij jou past. Met de keuzehulp van BoilerGarant kun je snel en makkelijk bepalen welke boiler geschikt is voor jouw huishouden.
 
Heb je vragen? Misschien vind je jouw antwoord onder één van deze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dat kan telefonisch, of met een bericht via het contactformulier. We zitten klaar om je te helpen.
 
Een kijkje nemen in onze showroom? Je bent van harte welkom!