Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1030 klanten op Kiyoh

Boilers

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Boilers bij BoilerGarant: A-kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bij BoilerGarant kun je altijd rekenen op een betrouwbare boiler. In ons assortiment voeren wij het A-merk Tesy en bieden dit tegen een concurrerende prijs aan. Met onze prijzen horen wij bij de goedkoopste aanbieders van Nederland. Jij haalt dus A-kwaliteit boilers tegen een scherpe prijs bij BoilerGarant. 


Om de kwaliteit van onze boilers te garanderen, ontvang je standaard 3 tot 5 jaar garantie op jouw aankoop. Bestel je voor 16.00? Dan versturen wij dezelfde dag jouw bestelling. En niet goed, is geld terug! 

Verschillende boilers van BoilerGarant

Je kiest uit verschillende boilers bij BoilerGarant. Welke boiler je nodig hebt, is afhankelijk van je situatie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een warmtepompboiler of ben je op zoek naar boiler voor in de keuken? Of ben je op zoek naar een boiler voor het douchen? Voor elke situatie hebben wij een geschikte boiler in huis. 

Elektrische boilers

De elektrische boilers hebben verschillende varianten met elk hun eigen unieke kenmerken. 
 
 Soort boiler  Geschikt voor  Aantal  liter  Eigenschappen  Prijs vanaf
 Standaard boiler  Douchen / in bad  30 tot 150  Basis  € 180
 Anti kalk boilers  Douchen / in bad  30 tot 200  Anti kalk element  € 230
 Energiezuinig  Douchen / in bad  50 tot 200  Anti kalk + zuinig  € 315
 Keukenboilers  Afwassen  6 tot 15  Eenvoudig in gebruik  € 109

Boiler installeren

Bij BoilerGarant heb je zelf de keuze wat je wilt met de installatie van de boiler. Dit kan je namelijk zelf doen, maar je mag ook onze hulp inschakelen. Geef dit dan aan tijdens het bestellen van je boiler. Wij sturen vervolgens een offerte naar je toe. Bij BoilerGarant werken gecertificeerde monteurs die exact weten hoe zij boilers moeten installeren. Zo weet je zeker dat je boiler goed werkt en op de juiste manier geïnstalleerd is. Wil je zelf de boiler installeren? Geen probleem. Bij BoilerGarant vind je al het installatiemateriaal dat nodig is om de boiler te laten werken. 

Warmtepompboilers

Met de warmtepompboiler ontloop je het verbruik van gas. Gas wordt steeds duurder. Als je overweegt jouw huis of pand te verduurzamen, dan zijn warmtepompboilers uitstekend geschikt. Een warmtepompboiler is helemaal geschikt als je gebruik maakt van zonnepanelen. Van deze energie kun je jouw warmtepomp laten draaien. Bekijk gerust de warmtepompboilers van BoilerGarant. 

Geen idee welke boiler je nou precies nodig hebt?

Geen probleem! Bij BoilerGarant helpen we je graag verder. Vul gerust de keuzehulp in op onze website. Binnen een minuut weet je dan welke boiler het best past bij jouw situatie. Mocht je dan nog vragen hebben: neem gerust contact op met ons team! Wij geven je eerlijk advies en helpen je graag verder. Contact opnemen doe je via deze pagina