Naar inhoud
0

Boilers

Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Verschillende boilers in het assortiment van BoilerGarant

Veelgestelde vragen over onze boilers

Alle boilers zijn gekeurd en hebben het CE keurmerk.

Dat is afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en de hoeveelheid warm water dat men gebruikt. Voor eventueel advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Welke boiler je nodig hebt, hangt af van enkele factoren waaronder: het aantal personen dat gebruik maakt van warm water, waar je de boiler voor wilt gebruiken en welke functies je boiler allemaal moet hebben.

Om dit voor jou inzichtelijk te maken, vind je op onze homepage de keuzehulp. Hier vul je 6 vragen in, waarna je direct advies krijgt over de boiler die het beste bij jou situatie past.

Mocht je na het invullen van de keuzehulp nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Wil je snel gebruik kunnen maken van warm water in de keuken? Dat kan met een keukenboiler. Deze installeer je doorgaans boven of onder het tappunt in de keuken. Hierdoor krijg je lekker snel warm water uit de kraan. Tesy keukenboilers zijn leverbaar als 5, 10, 15 en 30 liter model.

 

Dat is afhankelijk van enkele factoren. Om een goed advies te krijgen over de boiler die het best bij jouw situatie past, adviseren wij om de keuzehulp op de homepage in te vullen. Je ontvangt direct een goed en passend advies.
voor de meeste producten hebben we online een montagehandleiding beschikbaar. Deze vind je op de productpagina van het product. Er staat een linkje naar de montagehandleiding direct onder de productafbeelding.

Een warmtepompboiler is een boiler, welke voorzien is van een warmtepomp. De warmtepomp bovenop de boiler haalt de warmte uit de lucht, waarmee het tapwater in de boiler verwarmd wordt. Daardoor is een warmtepompboiler 3 tot 4 keer zuiniger dan een reguliere elektrische boiler. Ook warmtepompboilers zijn uitsluitend geschikt voor het verwarmen van tapwater en niet voor het verwarmen van een woning. Warmtepompboilers zijn niet afhankelijk van de woningisolatie.