Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor jouw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze service of over onze producten? Kijk of je vraag hier tussen staat zodat je weer verder kunt. 

Alle boilers zijn gekeurd en hebben het CE keurmerk.


Dit is afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en de hoeveelheid warm water dat je gebruikt. Bij onze producten vind je altijd een duidelijke uitleg voor hoeveel personen de boiler geschikt is.


Mocht je toch vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.

Welke boiler je nodig hebt, hangt af van enkele factoren. Zoals het aantal personen die gebruik maken van warm water, waar je de boiler voor wilt gebruiken en welke functies je boiler allemaal moet hebben. We leggen je dit uit in onderstaande video.

Om voor jou inzichtelijk te krijgen, vind je op onze homepage de keuzehulp. Hier vul je een aantal vragen in, waarna je direct advies krijgt over de boiler die bij jou situatie past.

Mocht je na het invullen van de keuzehulp nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen. 


Wil je snel gebruik maken van warm water in de keuken? Dat kan met een keukenboiler. Deze installeer je doorgaans boven of onder het tappunt in de keuken. Hierdoor krijg je lekker snel warm water uit de kraan. De keukenboilers zijn beschikbaar in 5 liter boilers, 10 liter boilers en 15 liter boilers. 

Dat is afhankelijk van enkele factoren. Om een goed advies te krijgen over de boiler die het best bij jouw situatie past, adviseren wij om de keuzehulp op de homepage in te vullen. Je ontvangt direct een goed en passend advies. 

Bij de meeste producten hebben we online een montagehandleiding beschikbaar. Deze vind u op de productpagina van het product. Er staat een linkje naar de montagehandleiding direct onder de productafbeelding. 


Elektrische boilers zijn uitsluitend bedoeld voor het verwarmen van tapwater voor keuken, douche of bad. Ze zijn niet geschikt om toe te passen met (vloer)verwarming. Het uitgaande vermogen van een boiler zal niet hoger dan ± 2kW zijn, ongeacht het vermogen dat erin gestopt wordt.


Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of je water veel kalkt bevat:

  • Koop een waterhardheidstestkit, online of bij de bouwmarkt.
  • Vraag de watermaatschappij om een waterkwaliteitsrapport.
  • Controleer apparaten zoals je waterkoker, koffiezetapparaat of vaatwasser. Als er zich een witte aanslag aan de binnenkant heeft gevormd, wijst dit op een hoog kalkgehalte in je water.

“Heel goed verpakt en telefonisch goed geholpen aan een horizontale boiler”
Martin Lammers , Mijnsheerenland op KiyohKiyoh Logo
“Het uitzoeken van een boiler is een koud kunstje op de site en daarbij komt nog een vlotte levering. Top, ga zo door.”
G-J Suijkerbuijk , Nieuw-Vossemeer op KiyohKiyoh Logo
“Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.”
Mark Van Dijk , Woudrichem op KiyohKiyoh Logo
“Zoals je van een webshop mag verwachten”
Wim Van der Glas , Ter Apel op KiyohKiyoh Logo

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor je klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.