Naar inhoud
0

Water boiler: onderbouw en bovenbouw

Voor de water boiler in de keuken heb je twee keuzes. Of je plaatst de boiler boven het tappunt, of je plaatst de boiler onder het tappunt. We geven over beide varianten van de water boiler een korte toelichting. 

Close up boiler: bovenbouw 

Bij een close up boiler wordt de water boiler boven het tappunt geplaatst. Dit is vaak boven de wasbak of het keukenblok. Hier zijn aparte water boilers die de aansluitingen voor de waterleiden aan de onderkant van de boiler hebben. De boiler hangt in dat geval vaak aan de muur of aan een wand. 

Close in boiler: onderbouw

Bij een close in water boiler wordt de water boiler onder het tappunt geplaatst. Dit is vaak onder de wasbak of het keukenblok. Hier zijn aparte water boilers die de aansluitingen voor de waterleiden aan de bovenkant van de boiler hebben. De onderbouw boiler kan gewoon neergezet worden. Deze hoeft ook niet te worden opgehangen aan een wand. Mensen plaatsen de onderbouw boiler vaak in het keukenkastje onder de kraan. 

Onderbouw water boiler nodig?

Bij BoilerGarant hebben we een breed assortiment aan de keukenboilers. Bekijk daarom vooral de keukenboilers. Hier zitten eenvoudige water boilers bij voor in de keuken, maar ook keukenboilers die een kokend water kraan hebben. Zo hebben we voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje in onze webshop. 

Lees ook deze blogs