Vanwege het coronavirus is onze showroom gesloten voor niet noodzakelijk bezoek. Wil je meer informatie krijgen over onze producten? Of wil je een advies van ons? Dan zijn wij via de mail te bereiken: info@boilergarant.nl. Ook kun je ons bellen op 0342 - 430899. Lees hier meer informatie. 
984 klanten geven ons een 8,8

Water boiler: onderbouw en bovenbouw

Voor de water boiler in de keuken heb je twee keuzes. Of je plaatst de boiler boven het tappunt, of je plaatst de boiler onder het tappunt. We geven over beide varianten van de water boiler een korte toelichting. 

Close up boiler: bovenbouw 

Bij een close up boiler wordt de water boiler boven het tappunt geplaatst. Dit is vaak boven de wasbak of het keukenblok. Hier zijn aparte water boilers die de aansluitingen voor de waterleiden aan de onderkant van de boiler hebben. De boiler hangt in dat geval vaak aan de muur of aan een wand. 

 

Close in boiler: onderbouw

Bij een close in water boiler wordt de water boiler onder het tappunt geplaatst. Dit is vaak onder de wasbak of het keukenblok. Hier zijn aparte water boilers die de aansluitingen voor de waterleiden aan de bovenkant van de boiler hebben. De onderbouw boiler kan gewoon neergezet worden. Deze hoeft ook niet te worden opgehangen aan een wand. Mensen plaatsen de onderbouw boiler vaak in het keukenkastje onder de kraan. 

 

Onderbouw water boiler nodig?

Bij BoilerGarant hebben we een breed assortiment aan de keukenboilers. Bekijk daarom vooral de keukenboilers. Hier zitten eenvoudige water boilers bij voor in de keuken, maar ook keukenboilers die een kokend water kraan hebben. Zo hebben we voor ieder wat wils. Neem gerust een kijkje in onze webshop. 


Boiler voor onder de kraan nodig?

Voor 16:00 besteld = dezelfde werkdag verzonden. Uit de grootste boilerfabriek van  Europa. 

Bekijk de keukenboilers« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.