Vanwege het coronavirus is onze showroom gesloten voor niet noodzakelijk bezoek. Wil je meer informatie krijgen over onze producten? Of wil je een advies van ons? Dan zijn wij via de mail te bereiken: info@boilergarant.nl. Ook kun je ons bellen op 0342 - 430899. Lees hier meer informatie. 
984 klanten geven ons een 8,8

Wanneer een close in boiler aanschaffen?

Een close in boiler is een kleine elektrische boiler die je in de keuken of badkamer installeert. Deze zorgt er dan voor dat je onmiddelijk over warm water beschikt. De boiler installeer je namelijk dichtbij het tappunt. Hierdoor verliest je boiler nauwelijks tot geen warmte. Hierdoor bespaar je energie. Het warme water hoeft namelijk geen lange weg door waterleidingen meer af te leggen. 

Wanneer is een close in boiler interessant? 

Wanneer er sprake is van een leiding van langer dan 10m of een binnendiameter groter dan 13mm, gaat er veel energie en water verloren alvorens het water warm wordt. In dit geval is een close-in boiler een goede oplossing om energie te besparen. Wat we ook als regel hanteren: als je langer dan 30 seconden op warm water uit de kraan moet wachten, dan is een close in boiler het overwegen waard. 

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Voor grote gezinnen is deze close in boiler erg interessant: je kan warm water gebruiken op verschillende plaatsen in het huis zonder dat de andere daar hinder van ondervindt. Een close-in boiler wordt meestal in de keuken geplaatst omdat hij het meeste voordeel biedt bij kleine aftappingen water. Daarom wordt dit type ook wel een keukenboiler genoemd.

Bekijk het assortiment aan elektrische boilers van BoilerGarant

Wil je even een kijkje nemen welke elektrische close in boilers er allemaal zijn? Dat kan. Neem gerust een kijkje in onze webshop. En laat je informeren over close in boilers. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met het deskundige team van BoilerGarant. We helpen je graag verder met advies. 


Close in boilers: bekijk de mogelijkheden

Wil je meer informatie over de close in boilers? Kijken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan! 

Bekijk de close in boilers« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.