Vanwege het coronavirus is onze showroom gesloten voor niet noodzakelijk bezoek. Wil je meer informatie krijgen over onze producten? Of wil je een advies van ons? Dan zijn wij via de mail te bereiken: info@boilergarant.nl. Ook kun je ons bellen op 0342 - 430899. Lees hier meer informatie. 
984 klanten geven ons een 8,8

Waneer een hotfill boiler?

Stel: je staat in de keuken. Je moet langer dan 30 seconden wachten totdat je eindelijk warm water uit de kraan krijgt. Pfff, dat duurt lang! En het kost je aardig wat aan energie. En energie wordt nou niet bepaald goedkoper. Dat moet handiger kunnen toch? Zeker! Een hotfill boiler is een hele goede oplossing voor veel huishoudens. 

Wanneer is een hotfill boiler geschikt?

Je leest niet voor niks een blog over de hotfill boiler. Je weet dus dat dit een hele interessante optie is om snel warm water uit de kraan te krijgen. En daar heb je ook helemaal gelijk in. Vaak is ontstaat de behoefte in de keuken. Daar wil je snel over warm water kunnen beschikken. Als jouw installatie op de zolder hangt, wat in veel huishoudens nog gebruikelijk is, dan kan het inderdaad even duren tot je warm water hebt. 

Hotfill boiler: ideal voor in de keuken

Het aanschaffen van een elektrische boiler in de keuken is een hele goede oplossing. Je gaat er zeker op vooruit als het gaat om comfort. Je hoeft niet meer lang te wachten. En vaak kan je de elektrische boiler in een keukenkastje installeren, waardoor de boiler ook niet in de weg staat. En zelf zo'n boiler in de keuken installeren is ook heel goed zelf te doen. 

Nog meer comfort? Ga voor de kokend-water kraan

Direct kokend water uit de kraan tappen: het kan. Nooit meer wachten op de waterkoker of op kokend water voor je gekookte eitjes op zondagochtend. Ideaal. Een kokend water boiler in combinatie met een estetische kraan behoort dan ook tot de mogelijkheden en is tegenwoordig nauwelijks weg te denken uit moderne keukens. Mocht je hier naar willen kijken, dan kan dat in onze webshop.


Wil je sneller warm water uit de kraan krijgen?

Dat kan! Bekijk het assortiment aan keukenboilers bij BoilerGarant. 

Bekijk alle keukenboilers

« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.