pixel
Naar inhoud
0

Waar kan ik een boiler huren?

Hoewel wij het zelf niet aanbieden, is het wel mogelijk om een boiler te huren. Er zijn genoeg andere partijen die dit verzorgen. Wij adviseren echter om een boiler niet te huren. Dit heeft verschillende redenen. De belangrijkste reden? Je bent niet de eigenaar van de boiler. Je weet niet wat de geschiedenis is van de boiler die je in huis krijgt. Als leek heb je geen idee of een boiler nog goed werkt. Hij mag er mooi uit zien, maar als het onder de kap niet goed zit zit je met de gebakken peren. Dat is één van de redenen waarom wij niet aanraden om een boiler te huren. 

Wat is een alternatief voor een boiler huren?

Wij adviseren om zelf een boiler te kopen. Een boiler huren doen mensen eigenlijk niet snel en heeft ook niet de voorkeur bij veel mensen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste boiler te vinden die past bij jouw situatie. Bij BoilerGarant maken wij moeilijke zaken graag eenvoudig. Probeer eerst eens keuzehulp: binnen een halve minuut weet jij welke boiler het beste past bij jouw situatie. 

Wil je advies ontvangen over boilers? 

Neem dan contact op met BoilerGarant. Wij staan je graag te woord. Het is voor ons belangrijk dat we weten wat de situatie is in woning of pand. Zo kunnen we je passend advies geven over verbruik en welke boiler het beste past bij jouw situatie. Neem dan ook gerust contact met ons op! 

Weten welke boiler het best past bij jouw situatie?

Invullen duurt 30 seconden

Lees ook deze blogs