Naar inhoud
0

De voordelen van een elektrische ketel met boiler

 

Elektrische ketel met boiler

Niet alleen je huis zelf, maar ook het water in huis is op een duurzame manier te verwarmen. Daarvoor kies je eenvoudig voor een elektrische ketel met boiler. Een elektrische boiler zorgt er door middel van verwarmingselementen voor dat het water in huis wordt opgewarmd. Hier komt dus geen gas aan te pas. Hieronder lees je alles over het combineren van een elektrische ketel met een boiler.

 

Kan je een boiler samen laten werken met een elektrische ketel?

Een elektrische ketel is een goed alternatief voor een cv ketel op gas, maar deze ketel kan zelf geen water verwarmen. Hiervoor heb je dus een boiler nodig. Gelukkig kunnen de boilers uit ons assortiment eenvoudig samenwerken met een elektrische ketel of andere verwarmingsbronnen. De elektrische ketel zorgt ervoor dat de temperatuur in huis altijd aangenaam is, terwijl een elektrische boiler je juist verzekert van warm water om te douchen, koken en af te wassen.

 

Voordelen van een elektrische ketel met een boiler

Het grootste voordeel van een elektrische ketel met een boiler is de duurzaamheid van deze oplossing. De combinatie van een ketel en boiler op elektriciteit zorgt voor minder CO2-uitstoot, wat goed voor het milieu is. Bovendien kun je door het gebruik van elektriciteit in plaats van gas mogelijk ook besparen op energiekosten. Je sluit een elektrische ketel met boiler bijvoorbeeld eenvoudig aan op groene stroom vanuit zonnepanelen. Let er wel op dat een Elektrische ketel erg veel stroom nodig heeft en hier een krachtstroom aansluiting voor nodig is.

 

Installatiehulp bij het installeren van elektrische ketel met boiler

Het installeren van een elektrische ketel met boiler kan lastig zijn wanneer je hier geen ervaring mee hebt. BoilerGarant kan je gelukkig helpen om een van onze boilers aan te sluiten op je elektrische ketel en de rest van het huis. Vraag hiervoor eenvoudig online onze installatiehulp aan. Onze vakkundige medewerkers installeren de boiler die je uitkiest graag voor je.

 

Je kunt bij ons terecht voor boilers met verschillende capaciteit, van keukenboilers van 50 liter tot grotere boilers met een capaciteit van 200 liter om het hele huis van warm water te voorzien. Twijfel je welke soort boiler je moet kiezen of heb je vragen over het combineren van een elektrische ketel met boiler? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij BoilerGarant weten we alles van boilers en helpen we je graag om je huis te verduurzamen en je energierekening te verlagen.

Bekijk snel welke boiler of warmtepompboiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden

Lees ook deze blogs