Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1027 klanten op Kiyoh

Keukenboiler 15 liter

Boilergarant heeft de beste keukenboilers! Ben je op zoek naar een keukenboiler van 15 liter? Dan ben je op het juiste adres! Daarnaast hebben wij nog meer verschillende soorten keukenboilers, waardoor er een grote kans is dat je vindt wat je zoekt. Neem een kijkje bij onze keukenboilers! 

Elektrische IN boiler 15 liter (Tesy)
€ 139,00
Te plaatsen in een keukenkastje onder de kraan
Bekijk product
Elektrische UP boiler 15 liter (Tesy)
€ 139,00
Voor installatie boven de wasbak
Bekijk product
15 liter elektrische keuken-boiler UP
€ 75,00
Elektrische tesy keuken boiler 15l close-up voor montage boven de wasbak
Bekijk product

Keukenboiler van 15 liter kopen?

Wil je een keukenboiler van 15 liter kopen? Dan hebben wij verschillende soorten keukenboilers. Zo hebben wij een in en een up keukenboiler in ons assortiment. De in boiler is uitermate geschikt om uw keukenboiler netjes weg te werken in uw keuken. Deze plaats je onder de gootsteen. De up boiler daarentegen plaats je boven de gootsteen. Beide soorten keukenboilers zijn uitermate geschikt om je keuken te voorzien van warm water. 

Keukenboiler van 15 liter onder de kraan

Met een boiler onder de kraan van bijvoorbeeld 15 liter heb je sneller warm water. Dit scheelt een hoop tijd, maar ook kostbaar drinkwater en energie. In het keukenkastje plaats je de boiler onder de kraan, van 15 liter of met een andere inhoudsmaat.Je kiest bijvoorbeeld voor een boiler onder de kraan van 15 liter wanneer je ergens anders in huis een grotere boiler hebt. Op die manier gebruik je de boiler onder de kraan van 15 liter vooral om snel warm water te hebben
Als je het lastig vindt om te weten hoe groot de inhoud van je boiler precies moet zijn, kun je de door BoilerGarant ontwikkelde keuzehulp gebruiken.

Krijg hulp bij het kiezen van een 15 liter boiler

Door het invullen van jouw huishoudelijke gegevens, helpt de keuzehulp van BoilerGarant je door een selectie van boilers aan te bieden die geschikt zijn voor jouw huishouden of gezinssituatie. De Elektrische IN boiler van Tesy is betrouwbaar en heeft een hoge kwaliteit. Dat geldt trouwens voor alle producten van Tesy, het A-merk waarvan BoilerGarant een brede selectie aanbiedt. De innovatieve fabrikant uit Bulgarije heeft duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. BoilerGarant geeft maar liefst tot 5 jaar garantie op jouw nieuwe boiler.

Installeer zelf je nieuwe 15 liter boiler

De installatie van je nieuwe boiler is helemaal niet moeilijk. We zorgen voor een uitgebreide installatiehandleiding, zodat je het gewoon zelf kunt. BoilerGarant kan u hier ook in adviseren. Bestel je nieuwe boiler vòòr 16:00, dan zorgen wij ervoor dat hij nog diezelfde dag wordt verstuurd. Veel plezier met je aankoop!>

Maak een afspraak

Je kunt bij Boilergarant informatie en advies inwinnen zodat je de beste keuze maakt voor een keukenboiler. Je kanvrijblijvend een afspraak maken met de adviseurs van Boilergarant. Ga naar de contactpagina en maak een afspraak! 
 

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden