pixel
Naar inhoud
0

RVS boilers (Bi-Light serie)

Tesy denkt graag vooruit en heeft met de RVS boiler gedacht aan een langere levensduur én zeer efficiënte isolatie. De Bi-Light Inox serie combineert de vertrouwde Bi-Light serie met een ingebouwde watertank van roestvrij staal. Verkrijgbaar met diverse opslagcapaciteiten zodat je boiler zich aanpast aan jouw verbruik, in plaats van andersom. De Bi-Light Inox serie is verkrijgbaar in 50 of 80 liter.

Kopen bij BoilerGarant heeft verschillende voordelen: 

  • Je krijgt 3 tot 5 jaar garantie op je boiler
  • De installatie van de boiler is mogelijk door onze installateurs
  • Als je zelf wilt installeren, is dit mogelijk met installatiehandleiding.
Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
tot
Aantal liter
Hoogte (cm)
tot
Diepte (cm)
tot
Energielabel
Breedte (cm)
tot
Bevestiging
Een moment a.u.b.…

Langere levensduur met RVS boiler

Tesy denkt graag vooruit en heeft met de RVS boiler gedacht aan een langere levensduur én zeer efficiënte isolatie. De Bi-Light Inox serie combineert de vertrouwde Bi-Light serie met een ingebouwde watertank van roestvrij staal. Verkrijgbaar met diverse opslagcapaciteiten zodat je boiler zich aanpast aan jouw verbruik, in plaats van andersom. Zo is de Bi-Light Inox serie verkrijgbaar in 50, 80 of 100 liter.


De door Tesy ontwikkelde INSUTECH-technologie zorgt naast de uitstekende isolatie ook voor extreem lage warmteverliezen. Samen met het unieke ophangsysteem van de Bi-Light serie kan dit maar liefst 16% warmteverlies voorkomen. Dit heeft een positief effect op onze planeet en jouw water- en energieverbruik. 

Meer warm water in de RVS boiler door Piston-effect

Met het door Tesy gepatenteerde Piston-effect wordt de snelheid van het inkomende water beter gecontroleerd, waardoor de hoeveelheid warm water in de RVS boiler verhoogd wordt met maar liefst 15%. Met de Bi-Light indicatie zie je in één oogopslag welke status je boiler heeft. Bij rood licht is hij bezig met verwarmen en bij blauw licht is het water volledig opgewarmd en klaar om te gebruiken.

Beveiliging voor een langer leven

Naast de ingebouwde anti-vorst beveiliging tegen extreem koude omstandigheden, bevat de BiLight Inox RVS boiler een anode die zorgt dat het verwarmingselement wordt beschermd. Tesy gebruikt plasmaboog lastechnieken om de watertank te lassen. Dit alles verhoogt de toch al lange levensduur van de RVS boilers aanzienlijk! 

We begrijpen dat de vele mogelijkheden het je misschien een beetje moeilijk maken

Standaard boilers, (energiezuinige) anti-kalk boilers, keukenboilers. Noem maar op. Wij vinden dat je de boiler moet kiezen die bij jou past. Maar we laten je niet in de steek! Met de keuzehulp van BoilerGarant kun je snel en makkelijk bepalen welke boiler geschikt is voor jouw huishouden.

Heb je nog vragen? Misschien vind je jouw antwoord onder één van deze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dat kan telefonisch, of met een bericht via het contactformulier. We zitten klaar om je te helpen. Een kijkje nemen in onze showroom? Je bent van harte welkom!