pixel
Naar inhoud
0

Kokend water boilers

Wil je kokend water uit de kraan kunnen tappen? Dit is mogelijk met onze kokend water boilers. Bekijk hieronder het assortiment. 

Kopen bij BoilerGarant heeft verschillende voordelen: 

  • Je krijgt 3 tot 5 jaar garantie op je boiler
  • De installatie van de boiler is mogelijk door onze installateurs
  • Als je zelf wilt installeren, is dit mogelijk met installatiehandleiding.
Ontdek welke boiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden
Filter
Prijs
tot
Aantal liter
Type kraan
Energielabel
Hoogte (cm)
tot
Breedte (cm)
tot
Diepte (cm)
tot
Een moment a.u.b.…

Kokend water boilers kopen?

BoilerGarant is dealer van Floww kokend water boilers. Deze worden geleverd in combinatie met kranen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende functies waaronder bijvoorbeeld ijskoud, koud, bruizend, warm en kokend water. Ideaal voor een vlugge kop thee, het verwarmen van pasta of gewoon een ijskoud glaasje bruisend water. De Floww boilers zijn uiterst veilig en duurzaam. Dankzij een beveiligde drukknop kan er nooit zomaar kokend water uit de kraan komen en kan de uitloop van de kraan gewoon vast gepakt worden. 

Let goed op waar je boiler plaatst in de keuken

Er zijn twee plekken om de kokend water boilers te installeren: in een keukenkastje of achter de plinten. Let ook goed op welke kraan je in de keuken wilt zien. Hier heb je verschillende keuzes in. We hebben kranen met zogeheten Touch bediening: door de kraan even aan te raken begint deze te tappen. Onze PERFECT3 modellen bieden het gemak en de luxe van direct kokend water. Zo kan je lekker snel een kopje thee zetten of de eitjes koken.

 

Eenvoudig boilers vergelijken

Twijfel je tussen boilers uit onze webshop? Dat kan. En dat kunnen we ons ook goed voorstellen. Daarom hebben we een handige vergelijk functie gemaakt. Kies de boilers die je met elkaar wilt vergelijken en vink "Voeg toe aan vergelijking" aan. Je vergelijkt dan eenvoudig alle specificaties met elkaar en kunt zo een goede keuze maken. Heb je technische vragen over onze producten? Bijvoorbeeld over de installatie of over welke materialen je nodig hebt? Geen enkel probleem. Neem dan contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag aan de juiste informatie.

Garantie op de standaard boilers

Bij BoilerGarant ontvang je standaard 3 tot 5 jaar garantie op de producten. Garantie bij BoilerGarant houdt in: 
  • Het eerste jaar ontvangt u garantie op het arbeidsloon en de onderdelen
  • Het 2e tot en met het 3e jaar krijgt u garantie op de onderdelen bij boilers met 3 jaar garantie. 
  • Het 2e tot en met het 5e jaar krijgt u garantie op de onderdelen bij boilers met 5 jaar garantie. 
Breng de boiler bij ons op locatie of vraag of wij bij u langs komen. Als we langs komen, rekenen we voorrijkosten. Schade die ontstaat door verstopping of verkalking valt niet onder de garantie.