Naar inhoud
Ontvang een geheel vrijblijvende offerte voor jouw boiler installatie! Klik hier voor meer details.
0

Aanbiedingen

Ontdek welke boiler of warmtepompboiler het best bij jouw situatie past.
Invullen duurt ongeveer 30 seconden

Profiteer van boiler aanbiedingen

Bij BoilerGarant begrijpen we goed dat niet iedereen over hetzelfde budget beschikt. We hebben goed nieuws! Want genoegen nemen met minder kwaliteit is niet meer nodig. Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van uitstekende boiler aanbiedingen om jouw keuze te vereenvoudigen. Maar prijs is niet de enige factor bij de aanschaf van iets dat zo persoonlijk en belangrijk is. We adviseren je om voorafgaand aan je keuze gebruik te maken van onze keuzehulp, zodat je weet welke specificaties het beste passen bij jouw situatie.

 

Kies de boiler aanbieding die bij jou past

Weet je wat je nodig hebt? Dan nemen we je graag mee door onze selectie, om voor jou de beste boiler aanbieding te zoeken. Laat je niet in de war brengen door beschadigde dozen of kleine deukjes. Iedere boiler aanbieding is door ons getest en gecontroleerd. Zij voldoen allemaal aan onze strenge eisen en zijn inclusief de normale fabrieksgarantie.  

 

Vergelijk producten met elkaar

Kun je niet kiezen tussen de ene boiler aanbieding en de andere? Vink dan de tekst ‘Voeg toe aan vergelijking’ aan bij beide producten en klik onderin je scherm op de blauwe balk. BoilerGarant zet de door jou gekozen boilers dan naast elkaar, zodat je in één oogopslag kunt zien welke de voor jou belangrijke eigenschappen het beste vertegenwoordigt zijn. Vind je de boiler aanbieding met jouw unieke specificaties niet? Houd dan regelmatig deze pagina in de gaten, of bekijk de rest van ons assortiment om de boiler te vinden die bij jou past.

 

Waar je verder op kunt rekenen:

  • Uitgebreide montagehandleiding
  • 3 jaar garantie
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
  • 14 dagen bedenktijd
We begrijpen dat de vele mogelijkheden het je misschien een beetje lastig maken. Standaard boilers, (energiezuinige) anti-kalk boilers, keukenboilers. Noem maar op. Wij vinden dat je de boiler moet kiezen die bij jou past. Met de keuzehulp van BoilerGarant kun je snel en makkelijk bepalen welke boiler geschikt is voor jouw huishouden.
 
Heb je vragen? Misschien vind je jouw antwoord onder één van deze veelgestelde vragen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze uitstekende klantenservice. Dat kan telefonisch, of met een bericht via het contactformulier. We zitten klaar om je te helpen.
 
Een kijkje nemen in onze showroom? Je bent van harte welkom!