Naar inhoud
0

Welke boiler met Quooker?

Je wilt een koken water kraan aanschaffen. Quooker is dan een heel bekend merk. Bij BoilerGarant vinden wij het handig om ook direct een boiler mee te leveren. Dat werkt lekker energiezuinig. Als je een boiler plaatst vlakbij je kraan zorg je ervoor dat je zo min mogelijk warmte verliest. Als warm water een lange weg richting de kraan moet afleggen verliest dit warmte. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Zeker als je kokend water uit de kraan wilt. 

Welke merk kokend water kraan?

Bij BoilerGarant bieden we twee verschillende merken kokend water kranen aan. Wellicht geen Quooker, maar het zijn zeker goede alternatieven: 

  • Kokend water kranen van Itho Daalderop
  • Kokend water kranen van Floww

Kokend water kranen van Itho Daalderop

BoilerGarant biedt kokend water kranen van Itho Daalderop inclusief bijbehorende boilers. Deze bestaat uit een 5 of 10 liter kokendwaterboiler en een 4-in-1-kokendwaterkraan die koud, warm, kokend én gezuiverd water tapt. Hiermee sla je méér vliegen in één klap. Je hoeft nooit meer te wachten op warm of kokend water uit de keukenkraan. Dat scheelt tijd en geld, werkt energiebesparend en is wel zo comfortabel.

Bovendien tap je direct koud, warm, kokend én gezuiverd water uit de 4-in-1-kraan. Je maakt in een handomdraai een kop thee, pasta of soep. Zo haal je méér uit één kraan. 

boilergarant - kokend water kraan

De bijbehorende Itho Daalderop boiler

De 10 liter kokendwaterboiler kan in het keukenkastje onder het tappunt geplaatst worden en zorgt voor direct kokend, warm of gefilterd water. 7,5 liter kokend water van 100 °C, 20 liter warm water van 55 °C en 30 liter warm water van 40 °C. De boiler wordt gekenmerkt door een hoog comfort en laag verbruik en werkt water- en energiebesparend.

De kranen zijn elektrisch en uitgerust met touch-bediening en led-indicatie. De bediening is voorzien van een kindveilige druk- en draaibeveiliging met elektronische terugslag. De automatische regeling zorgt ervoor dat de kokendwaterstraal direct stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Ook is de kraanuitloop zo ontworpen dat de buitenkant niet te heet wordt.

Kokend water kraan van Floww

Theezetten, pasta koken of tomaten ontvellen: een fluitje van een cent met Floww in je keuken. Floww levert wanneer jij het nodig hebt, kokend water met een temperatuur van precies 100°C. Snel en gemakkelijk. En veilig, want de kokendwaterkranen zijn voorzien van onder meer een kindveilig bedieningsmechanisme.

Elk floww-systeem bestaat uit een kraan, boiler en filter. Na het kiezen van de watersoort (of meerdere watersoorten), kies je de productlijn die erbij hoort. Floww biedt keuze uit vier productlijnen, elk met zijn eigen kranen. De kranen verschillen van elkaar in design, afwerking en bedieningsmechanisme. Ze zien er allemaal stijlvol uit, zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit.

Lees ook deze blogs