De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
999 klanten geven ons een 8,8

Waarom een boiler in de keuken?

Een boiler wordt in de keuken gebruikt om snel warm water te krijgen. De behoefte aan een boiler in de keuken onstaat vaak doordat mensen lang moeten wachten op warm water. Dit komt voor als er bijvoorbeeld CV-ketel boven op zolder hangt. Het warme water moet dan helemaal vanaf de zolder naar de keuken stromen. Dit heeft als nadeel dat er zowel warmte als energie verloren gaat tijdens het transport van warm water. Nog een nadeel: zodra de kraan wordt dichtgedraaid koelt het warme water weer af. Dit is dus voor niks opgewarmd. Super zonde! 

Een boiler in de keuken levert comfort

Het probleem dat je lang op warm water moet wachten is eenvoudig op te lossen door een kleine boiler in de keuken te plaatsen. Als richtlijn houden wij altijd 30 seconden aan. Als je langer dan 30 seconden moet wachten op warm water, dan is het de moeite waard om een nieuwe boiler in de keuken te plaatsen. Je hebt dan meer comfort en je verliest minder energie. Hierdoor bespaar je op lange termijn. 

Waar plaats je een boiler in de keuken?

Er zijn twee opties om de boiler in de keuken te plaatsen: boven het tappunt (close-up) en onder het tappunt (close-in). De leiding naar de kraan is dan nog maar 30 cm waardoor je super snel warm water hebt. Als je kiest voor een close-in boiler, dan is dat de eenvoudige manier. Door dit te doen als close-in, hoef je de boiler alleen maar neer te zetten in de keukenkast. Als je voor close-up (boven de kraan) kiest, dan zul je de boiler aan de wand of muur moeten monteren. 


Waar kun je uit kiezen?

Er zijn veel  verschillende soorten keukenboilers te krijgen. Van 6 liter tot 15 liter. En wat denk je van boilers met een kokend water kraan? Dat is handig! 

Bekijk alle keukenboilers

« Terug naar overzicht

Lees ook deze blogs

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.