Naar inhoud
0

De water boiler lekt

Lekt jouw boiler? Dat is geen goed nieuws! Je boiler werkt dan opeens helemaal niet meer efficiënt en er ligt een plas water waar het niet hoort. Een boiler die lekt is dus een vervelende situatie. Maar: niet getreurd. Hier valt echt wel wat tegen te doen. En heus niet altijd een nieuwe boiler kopen. 

Kom er achter waar het lek zit

Als je een beetje handig bent, dan kun je de boiler uit elkaar halen en onderzoeken waar het lek zit. Als je weet wat er precies lek is, kun je dit aanpakken. Het kan namelijk zo zijn er een onderdeel in de boiler zit wat vervangen moet worden. Dit kan echter van alles zijn. 

De tank van de boiler kapot?

Dan is het uitgesloten dat je boiler nog te repareren valt. Een reparatie is dan uitgesloten en je zult op zoek moeten naar een nieuwe boiler. Uiteraard kan dit bij BoilerGarant. 

Installatiemateriaal nodig?

Heb je gevonden waar het lek door komt en heb je een nieuw onderdeel nodig voor in de boiler? Neem dan een kijkje in ons assortiment. BoilerGarant heeft verschillende boiler onderdelen op voorraad. Daarnaast is het benodigde installatie materiaal beschikbaar in onze shop. Heb je vragen of heb je hulp nodig met je boiler? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Lees ook deze blogs