Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1027 klanten op Kiyoh

Welke elektrische boiler moet ik kopen?

Een elektrische boiler is een praktisch apparaat dat het sanitaire water in uw woning op snelle en effectieve wijze verwarmt. Veel elektrische boilers resulteren in een laag energieverbruik en ook voor de prijs hoeft u de aanschaf van een elektrische boiler niet te laten.

Uiteenlopende modellen elektrische boilers bij BoilerGarant

Het type elektrische boiler dat u het beste kunt kopen, is afhankelijk van uw individuele behoeften. BoilerGarant biedt u een breed assortiment elektrische boilers, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende modellen en formaten. In onze webwinkel vindt u onder meer:

Duo boilers

Deze elektrische boilers hebben geen last van kalkvorming en worden ook wel anti kalk boilers genoemd. De afwezigheid van kalk resulteert niet alleen in schoner water, maar ook in een hogere levensduur en minder onderhoud.

Indirect gestookte boilers

Deze boilers zorgen voor warm water uit de bestaande CV ketel. Het water uit de ketel wordt door een warmtewisselaar indirect verwarmd in de boiler. Zo komt u nooit warm water tekort.

Horizontale boilers

Een horizontale boiler is dankzij zijn afwijkende formaat uitermate geschikt voor omgevingen met beperkte verticale ruimte. Dit gaat niet ten koste van de functionaliteit, want horizontale boilers lenen zich voor gebruik tot wel 6 personen en verbruiken relatief weinig energie.

Verticale boilers

Veel elektrische boilers worden verticaal geplaatst. Verticale boilers zijn over het algemeen milieuvriendelijk en warmen water zeer snel op. BoilerGarant biedt u de keuze uit de Bi-light en Eco-line modellen.

Keukenboilers

Een keukenboiler is ontworpen voor toepassing in de keuken en valt op door zijn compacte formaat. Hierdoor is de boiler eenvoudig onder de gootsteen te bevestigen, zoals bijvoorbeeld in een keukenkastje. Op onze website vindt u zowel IN boilers als UP boilers.

Zonneboilers

Zonneboilers zijn zeer milieuvriendelijke elektrische boilers die de kracht van zonne-energie benutten om uw water te verwarmen. Indien de warmte van de zon in koudere jaargetijden niet genoeg is, zorgt een speciaal verwarmingselement ervoor dat u nog steeds over warm water kunt beschikken.

Elektrische boiler prijs en verbruik

De elektrische boiler prijs die u betaalt is doorgaans afhankelijk van aspecten zoals de capaciteit, het type verwarmingselement en het type vat. Elektrische boilers van 150 liter zijn in de meeste gevallen logischerwijs duurder dan elektrische boilers van 10 liter. Bij BoilerGarant bent u verzekerd van een concurrerende elektrische boiler prijs in combinatie met een uitstekende kwaliteit van producten.

Het verbruik van een elektrische boiler ligt een stuk lager dan bij een boiler op gas. Moderne elektrische boilers hebben een uitstekende isolatie en zijn hierdoor over het algemeen zeer zuinig. De energiebesparing kan zelfs nog verder oplopen wanneer u ook gebruik maakt van zonnepanelen om op duurzame wijze uw elektriciteit op te wekken.

Bekijk alle boilers

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden