De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1006 klanten geven ons een 8,8
Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Electraboiler kopen bij BoilerGarant

Bestel uw electraboiler bij BoilerGarant! Wij zijn exclusieve dealer van het A-merk Tesy. Wij staan garant voor de kwaliteit van dit merk. Een Tesy electraboiler is een ideale boiler voor de levering van warm water, zowel voor je badkamer als voor de keuken. Bestel voor 16:00 en wij verzenden jouw electraboiler vandaag nog!

Elektrische boiler 80 liter Bi-light dik model inox (RVS)

395,- per stuk

- Energielabel: C
- Opwarmtijd: 1 uur 56 min.
- Vermogen: 2000 W

80 liter Modeco boiler (tesy)

360,- per stuk

- Energielabel: B
- Opwarmtijd: 1 uur 47 min.
- Vermogen: 2400 W

Elektrische duo boiler 100 liter anti kalk (Tesy)

345,- per stuk

- Energielabel: C
- Opwarmtijd: 2 uur 10 min.
- Vermogen: 2400 W

Vul de keuzehulp in en ontdek welke boiler het beste bij jouw situatie past!

Beantwoord enkele vragen en binnen een minuut heb jij een advies over de juiste boiler die past bij jouw situatie. 

Welke electraboiler?

 
Let er goed op dat het mogelijk is om een boiler aan te sluiten in uw huishouden. U heeft elektra en watertoevoer nodig om uw electraboiler te laten werken. Wil je een electraboiler inzetten voor de douche? Dan heb je een electraboiler tussen de 60 en 300 liter nodig.

Welk volume je electraboiler nodig heeft, hangt af van het gebruik in je huishouden. Een tweepersoons huishouden heeft in de regel genoeg aan een boiler van 80 tot 120 liter. Welke keuze je ook maakt, een electraboiler bestel je bij BoilerGarant. En heb je een boiler in de keuken nodig? Dan zijn onze keukenboilers zeer geschikt. 


Altijd warm water met onze electraboilers

Jazeker, met de aanschaf van een elektrische boiler heeft u gegarandeerd de beschikking over warm water op elk moment van de dag. De electraboilers van Tesy functioneren op zowel dag- als op nachtstroom. Op nachtstroom is het stroomverbruik ongeveer 30% goedkoper. Bij veel gebruik van warm water overdag is dagstroom aan te bevelen, dan is warm water gedurende de gehele dag verzekerd. 
 

Gemakkelijk en veilig warm water

 
Kenmerk van de electraboiler is dat de installatie eenvoudig is. Er is geen gasaansluiting nodig en dus ook geen rook afvoer. Met de beschikbaarheid van elektra en water is de electraboiler al aan te sluiten. Kortom: een electraboiler van Tesy betekent veilig en gemakkelijk warm water voor je woning!

Bij de electraboiler op onze site is te zien dat u ook de bevestigingsmaterialen kan krijgen. Deze dient u er wel bij te bestellen.  Het is handig om de boiler te plaatsen in de buurt van de plek waar het warme water wordt gebruikt. Dan hoeft het warme water slechts een korte afstand te overbruggen, waardoor er nauwelijks sprake is van warmteverlies.

Plaatsing in of bij de badkamer ligt daarom voor de hand. De electraboiler van Tesy levert het water op de gewenst temperatuur, met slecht een heel geringe afwijking van ongeveer 1 graad. Dat is een kwaliteit waarvoor wij garant staan. 

Bekijk alle boilers 

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.