De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1006 klanten geven ons een 8,8
Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Boiler in de keuken nodig?

Met een boiler in de keuken beschik je snel over warm water in de keuken. Wachten op warm water hoeft niet meer met een boiler in de keuken.  Met een keukenboiler tapt u snel warm water en bespaart u stookkosten en wachttijd. Er zijn twee verschillende soorten boilers die geschikt zijn voor gebruik in de keuken: de UP boiler en de IN boiler. BoilerGarant beschikt over keukenboilers van 6, 10 en 15 liter. 

Elektrische IN boiler 6 liter (Tesy)

109,- per stuk
- Onder de kraan installeren
- Plaatsen in de keukenkast
- Energieklasse:B

Elektrische IN boiler 15 liter (Tesy)

129,- per stuk

- Onder de kraan installeren
- Geschikt voor in de keuken
- Energieklasse: B

De IN boiler plaats je in een keukenkast onder de kraan. De UP boiler bevind zich boven de kraan en is ook te plaatsen in een keukenkast. Functioneel zijn er nauwelijks verschillen, het is maar net waar u ruimte heeft in uw keuken. 


Voordelen van een boiler in de keuken

Normaal gesproken moet warm water vanuit de hoofdboiler komen, die een lange weg moet afleggen. In de tijd dat het water vanuit de boiler naar de keuken gaat, verliest het water warmte. Hierdoor moet u langer wachten op warm water in uw keuken. Door een boiler in de keuken te plaatsen heeft u snel warm water. Dit kort de opwarmtijd van uw water in. Hiermee bespaart u op termijn zowel water als stookkosten.


Keukenboilers van BoilerGarant

BoilerGarant beschikt over een grote voorraad keukenboilers. De keuze bestaat uit compacte en zuinige 6, 10 of 15 liter boilers. Ze zijn eenvoudig aan te sluiten en vereisen weinig onderhoud. Bij BoilerGarant krijgt u standaard 3 jaar garantie op uw boiler. Daarnaast is het mogelijk om een installateur in te schakelen die uw boiler in de keuken installeert. Bestelt u voor 16.00? Dan heeft u morgen de boiler in uw keuken!
 

Tesy keukenboilers

BoilerGarant hanteert keukenboilers van het A-merk Tesy in het assortiment. Dit zijn zuinige boilers, die we tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Naast de kwaliteit van een betrouwbaar merk profiteer je van drie jaar garantie. 

Bekijk keukenboilers 

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.