1025 klanten geven ons een 8,8

Paneel convectors

Elektrische convectoren

Niemand vindt het fijn om te bibberen van de kou. Maar de centrale verwarming komt niet in ieder huis overal. Soms heb je dus een extra warmtebron nodig, bijvoorbeeld op zolder, in de schuur of de kelder. BoilerGarant houdt rekening met het feit dat niet iedere woning hetzelfde is. Daarom hebben wij gedacht aan elektrische convectoren voor allerlei situaties. 

Paneel convectors

Elektrische convectoren die je gemakkelijk ophangt op lastig te verwarmen plekken. Onze paneel convectors verwarmen in een kort tijdsbestek grote ruimtes en nemen nauwelijks ruimte in beslag. 

We bieden van het vertrouwde topmerk Tesy twee verschillende lijnen, namelijk de Conveco serie en de Heateco serie. De elektrische kachels van de Conveco serie zijn uitgerust met een open raam/deur-detectie. Zodra er een raam openstaat begrijpt de convector dit en begint dan met energie besparen. 

Elektrische convectoren met smartphone bediening

Beide series hebben een Smart-uitvoering, die het mogelijk maakt de elektrische kachels te bedienen via de smartphone. Met je iPhone of Android toestel download je simpelweg een app, waarmee je dus zelfs de verwarming kunt uitzetten zonder in dezelfde ruimte te zijn. De elektrische convectoren zijn bovendien volledig te programmeren en hebben natuurlijk een duidelijk display waarop de temperatuur is af te lezen.

Veilig gebruik maken van convectoren

Voor een optimale veiligheid zorgde Tesy ervoor dat de toetsen vergrendeld kunnen worden. De elektrische convectoren zijn bovendien uitgerust met een automatische bescherming tegen overhitting.  

Waar kun je nog meer op rekenen?

De elektrische convectoren werken goed en snel. Ze bereiken tot wel 25% snellere ruimteverwarming dan de centrale verwarming en zijn nauwkeurig instelbaar tot één decimaal achter de komma. De elektronische thermoregulator zorgt voor een temperatuur tussen de 10 en 30 ° C.

Door het efficiënte energiegebruik zorgen de convectoren voor lagere kosten en bieden tot wel 21% besparing in vergelijking met conventionele elektrische convectoren. De slanke vorm zorgt ervoor dat je weinig ruimte hoeft op te offeren voor je nieuwe elektrische convector.

Heb je vragen of speciale wensen? Laat het ons weten.

Onze klantenservice is er voor jou! Je kunt ons telefonisch bereiken, of via een berichtje met het contactformulier. Wil je graag een kijkje nemen in onze prachtige showroom? Je bent van harte welkom! Maak een afspraak met ons, dan zorgen we dat een vakkundig adviseur voor je klaar staat om je te helpen met de beste keuze voor jouw nieuwe convector. 
Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.