Naar inhoud
0
Snel naar

Teflon tape, d = 0,1 mm, l = 12 m, per rol

Op voorraad
3,50 Incl. 21% BTW
Teflontape, ook bekend als PTFE-tape (Polytetrafluorethyleen-tape), is een essentieel hulpmiddel bij het installeren of repareren van koppelingen in de sanitairindustrie. Het is een dunne, flexibele tape gemaakt van PTFE-materiaal, dat bekend staat om zijn uitstekende afdichtingseigenschappen en duurzaamheid.
 • Bestel je voor 16.00? Dan wordt jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen verstuurd
 • U krijgt 3 of 5 jaar garantie op uw boiler
 • Nieuw - Betaal in termijnen met In3
 • Klanten geven BoilerGarant een 8.9 op Kiyoh

Omschrijving

Over dit product
 1. Afdichtingsvermogen: Teflontape wordt specifiek gebruikt om schroefdraadverbindingen tussen koppelingen en leidingen af te dichten. Het vormt een strakke en waterdichte afdichting, waardoor lekkages worden voorkomen en de verbinding veilig en betrouwbaar wordt.

 2. Eenvoudig in gebruik: Teflontape is gemakkelijk te hanteren en aan te brengen. U kunt de tape stevig om de schroefdraad van de koppeling wikkelen voordat u deze aansluit op de leiding. Het is belangrijk om de tape in de juiste richting aan te brengen, zodat deze zich tijdens het vastdraaien niet loswikkelt.

 3. Compatibiliteit: Teflontape is geschikt voor gebruik met verschillende soorten koppelingen, zoals metalen fittingen, kunststofverbindingen en rubberen aansluitingen. Het kan worden toegepast op diverse sanitaire installaties, zoals leidingen, buizen, douchekoppen, kranen en toiletten.

 4. Duurzaamheid: Het PTFE-materiaal waaruit de teflontape is gemaakt, is bestand tegen hoge temperaturen, chemische stoffen en druk, waardoor het een langdurige en betrouwbare afdichting biedt. Het voorkomt ook corrosie en roestvorming op de schroefdraadverbindingen.

 5. Veelzijdigheid: Naast sanitair gebruik, kan teflontape ook worden toegepast in andere toepassingen zoals airconditioning, verwarmingssystemen, industrieel onderhoud en zelfs in de tuinbouw.

Let op:

 • Zorg ervoor dat u de juiste breedte en dikte van de teflontape kiest, die geschikt is voor de specifieke koppelingen en toepassingen die u wilt afdichten.
 • Wikkel de tape meerdere keren rond de schroefdraad om een goede afdichting te garanderen, maar voorkom overmatige overlappingen die de verbinding kunnen verstoren.

Met Teflontape kunt u op een betrouwbare en efficiënte manier schroefdraadverbindingen bij koppelingen afdichten, waardoor lekkages worden voorkomen en uw sanitaire installaties veilig en goed functionerend blijven.

Vragen of opmerkingen? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.