Naar inhoud
0
Beoordeling: 8,8 door 1030 klanten op Kiyoh

Warmtepompboiler

De warmtepompboiler gebruikt warmte uit de ventilatie- of omgevingslucht van de woning om het water te verwarmen zonder daarvoor eerst opnieuw warmte op te wekken. Is er in korte tijd veel warm water nodig, dan kan de warmtepompboiler ook elektrisch het water opwarmen en heeft dus geen ondersteuning nodig van een extra boiler in huis. Door de prima isolatie van de warmtepompboiler blijft het water voor lange tijd goed warm.

Subsidie voor de aanschaf van de warmtepompboiler

Voor de aanschaf van de warmtepompboiler kun je in aanmerking komen voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Je kunt hierover meer lezen op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Tesy warmtepomp boiler 200L met wisselaar
€ 1.650,00
Deze warmtepompboiler haalt de warmte uit de buitenlucht.
Bekijk product
Tesy warmtepomp boiler 260L
€ 1.665,00
Deze warmtepompboiler haalt de warmte uit de buitenlucht.
Bekijk product
Tesy warmtepomp boiler 200L
€ 1.600,00
Deze warmtepompboiler haalt de warmte uit de buitenlucht.
Bekijk product
500 liter warmtepomp boiler / laag temperatuur boiler
€ 1.455,00
1 dubbele wisselaar geschikt voor lage temperaturen.
Bekijk product

WTW Unit

Aan de slag met de WTW Unit?  Vraag ons dan even om hulp. We leggen je het één en ander graag uit!

Tesy

Welke keuze je ook maakt, BoilerGarant verzekert je van kwaliteit. Het A-merk Tesy is bijzonder betrouwbaar en duurzaam, maar is daarnaast ook erg betaalbaar. Bovendien zorgen wij ervoor dat je kunt genieten van uitstekende service en advies op maat. 

Installeren van je warmtepompboiler

Het installeren van je warmtepompboiler kun je zelf. BoilerGarant zorgt voor een duidelijke installatiehandleiding. Wij kunnen je ook in contact brengen met ervaren installateurs in je eigen regio. Deze vakmensen kunnen jouw nieuwe warmtepompboiler direct gebruiksklaar maken. Bestel je voor 16:00 uur, dan verzenden wij nog diezelfde dag.

Heb je vragen of speciale wensen? Laat het ons weten

Onze klantenservice is er voor jou! Je kunt ons telefonisch bereiken, of via een berichtje met het contactformulier. Wil je graag een kijkje nemen in onze prachtige showroom? Je bent van harte welkom! Maak een afspraak met ons, dan zorgen we dat een vakkundig adviseur voor je klaar staat om je te helpen met de beste keuze voor de nieuwe warmtepompboiler in jouw woning. 

Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!

Invullen duurt 30 seconden