1024 klanten geven ons een 8,8
Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Verschil IN en UP boiler

Om het verschil tussen een IN boiler en een UP boiler te verduidelijken, is het belangrijk om te vertonen wat een IN boiler is en wat een UP boiler is. Weet jij nog niet wat voor soort boiler jij nodig hebt in huis? BoilerGarant informeert je graag over verschillende types boiler. Als laatst presenteren wij je ons concurrerende aanbod: hoge kwaliteit, lage prijzen! 

Vul de keuzehulp in en ontdek welke boiler het beste bij jouw situatie past!

Beantwoord enkele vragen en binnen een minuut heb jij een advies over de juiste boiler die past bij jouw situatie. 

Overeenkomsten in boiler en up boiler

Een in boiler is, net zoals een up, een boiler die je vaak in de keuken of badkamer installeert. Deze boilers zorgen er voor dat jij snel over warm water beschikt. Een in boiler en een up boiler hebben vaak 10 tot 20 liter inhoud. 

Waarom een in boiler?

Een in boiler zorgt ervoor dat jij snel over warm water beschikt. Er wordt geen warmte verloren door een lange warmwaterleiding. Echter valt een in boiler wel wat duurder uit in de kosten aangezien er elektriciteit gebruikt wordt. 

Hoe weet je of je een goede boiler hebt?

Het is natuurlijk zeer gebruiksvriendelijk om een boiler te hebben die snel warm water levert wanneer hier behoefte naar is. Er zijn enkele kenmerken waaraan jij kan merken of je een goede boiler hebt of niet. Je boiler is aan vervanging toe als: Heb je een lange wachttijd voor warm water? Dan is het verstandig om je boiler te vervangen voor een in boiler of up boiler. Deze levert sneller warm water en doet dit efficiënt. Doordat een in boiler geïnstalleerd wordt vlak bij de tap, verlies je geen warmte, en dus energie. 

Verbruik van een in en up boiler

Het verbruik van een in boiler en up boiler liggen gemiddeld wat hoger doordat er gebruik wordt gemaakt van elektriciteit. De gemiddelde in boiler verbruikt zo'n 480 kWh per jaar. Dit komt neer op €95 per jaar. Hier komen ook nog de aanschafkosten van de boiler zelf mee. 

Unieke plaatsing van de in boiler en up boiler

De in boiler is gemaakt om op te hangen boven de wastafel of in de keukenkast. De stroomrichting van het water is verschillend tussen de in boiler en de UP boiler. De in boiler plaats je onder het tappunt. De up boiler plaats je boven het tappunt. 

Verschillende in en up boilers

BoilerGarant heeft verschillende in en up boilers in het assortiment. Heeft u een goed beeld gekregen van de boiler die u nodig heeft? Bekijk dan ook eens onze in en up boilers: 

Over BoilerGarant

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.