De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1006 klanten geven ons een 8,8
Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Tesy boiler ervaring en review

Elektrische boilers zijn voor ieder huishouden onmisbaar. Je kunt vele merken tegen komen. Dan is het lastig te filteren welk merk bij jou past. BoilerGarant deelt daarom graag de Tesy boiler ervaring van onze klanten met jou. Al ruim 200 klanten hebben een Tesy boiler review achtergelaten op de website waarbij Tesy een beoordeling van een 8,6 krijgt.

Over Tesy

Tesy biedt haar boilers al ruim 36 jaar aan, sinds het is ontstaan in 1990. Vanuit het verleden zijn zij begonnen met gasboilers en dankzij de zuinige en innovatieve werking van de elektrische variant niet meer weg te denken. Tesy probeert altijd voorop te lopen met innovatieve technieken en het beste productieproces. Hierdoor kan de prijs voor jou laag gehouden worden. Warm water moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast zit er op iedere Tesy boiler standaard 3 jaar garantie.
 

Tesy boiler review

Veel consumenten zijn nieuwsgierig naar de ervaringen met een Tesy boiler. BoilerGarant wilt daarom de ervaringen van onze klanten graag met jou delen. Deze Tesy boiler reviews zijn via KiyOh verwerkt en zijn uitsluitend eerlijke beoordelingen, zodat jij een oprecht idee krijgt van de ervaringen met Tesy boilers.
 
53% van de alle reviews zijn beoordeeld met een 9 of 10. De pluspunten van Tesy zijn vooral duidelijk op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Tesy heeft met haar lage prijzen boilers, vergeleken met de concurrerende merken, een grote voorsprong. Bovendien geven klanten aan dat de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is.
 
Pluspunten  
Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten aanwezig. Hierdoor kan Tesy haar boilers voortdurend blijven verbeteren. Bij levering van een Tesy boiler kun je er voor kiezen om zelf de installatie te realiseren. Enkele reviews bevatten dat de handleiding duidelijker mag zijn en van een groter lettertype voorzien mag worden.
 
Verbeterpunten

 Tesy boiler ervaring


42% van de Tesy boiler reviews zijn beoordeeld met een 7 of 8. Ook hier benoemen beoordelaars de lage prijs en goede prijs-kwaliteitverhouding. Als verbeterpunt geven enkele klanten aan dat een beter leesbare handleiding gewenst is.
 
Pluspunten  
Verbeterpunten
 Tesy boiler beoordeling


Tesy boiler ervaring bij BoilerGarant

Het is natuurlijk ook belangrijk hoe de ervaringen met BoilerGarant zijn. Het gaat immers niet alleen om het product, maar ook om de service eromheen. 99% van de beoordelaars bevelen BoilerGarant aan!
 
Pluspunten  
Verbeterpunten


Tesy boiler review

Tesy boilers bij BoilerGarant

BoilerGarant is aanbieder van onder andere het merk Tesy. Online kun je terecht voor een groot assortiment aan elektrische boilers. Kenmerkend voor de boiler is dat zij zeer energiezuinig en gebruiksvriendelijk zijn. BoilerGarant beschikt over ruim 2.000 boilers op voorraad.
 
Door deze  voorraad maakt BoilerGarant het mogelijk dat jouw bestelling morgen aan huis geleverd wordt. Bestel je voor 16.00 uur? Dan leveren wij morgen al! Je kunt terecht voor de volgende boilers
 

3 jaar garantie en niet goed is geld terug

Standaard krijgt iedere boiler 3 jaar garantie. Hiermee toont BoilerGarant aan vertrouwen te hebben in de kwaliteit van onze Tesy boilers. Mocht er toch onverhoopt iets aan mankeren? Het eerste jaar ontvang je garantie op het arbeidsloon en de onderdelen. Het tweede en derde jaar ontvang je garantie op de onderdelen.
 
BoilerGarant doet er alles aan om een goed product af te leveren en van jou een tevreden klant te maken. Mocht je niet tevreden zijn over de boiler? Dan krijg je gewoon het geld terug!
 
Bestel online een zuinige elektrische Tesy boiler of neem contact met ons op!

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.