De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1006 klanten geven ons een 8,8
Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Profiteer van lage zonneboiler prijzen met zonneboiler subsidie

Een zonneboiler is een uniek type elektrische boiler, dat gebruik maakt van zonne-energie om het water in uw woning te verwarmen. Zonneboilers genieten bekendheid vanwege hun milieuvriendelijkheid, maar bieden daarnaast diverse andere grote voordelen. Zo kunt u subsidie krijgen op de aanschaf prijs van een zonneboiler en bent u verzekerd van een laag energieverbruik.

De werking van een zonneboiler

Vrijwel iedereen heeft wel eens van een zonneboiler gehoord, maar slechts weinig mensen weten hoe een zonneboiler precies werkt. Op het dak van een woning met een zonneboiler staan zonnecollectoren, die het licht van de zon opvangen en omzetten in warmte. Hierdoor creëert u op duurzame wijze gratis warm water in uw huis.

Zonneboilers werken niet alleen in de zomer, wanneer de zon regelmatig achter de wolken tevoorschijn komt en de aarde verwarmt met zijn warme stralen. Ook in de winter, als de zon minder goed zichtbaar is en de buitentemperatuur laag ligt, doet een zonneboiler zijn werk en zet deze zonlicht effectief om in warmte.

Zonneboiler prijzen

De zonneboiler prijzen kunnen bij verschillende aanbieders sterk variëren. Een realistische zonneboiler prijs ligt meestal ongeveer tussen de 1500 en 5000 euro. BoilerGarant levert alleen zonneboilers van uitermate hoge kwaliteit, maar hanteert desondanks zeer concurrerende zonneboiler prijzen.

In onze webwinkel vindt u bijvoorbeeld al een compleet zonneboiler systeem 4 personen voor een zonneboiler prijs van slechts 1550 euro. Bestaat uw huishouden uit meer personen? Dan is ons complete zonneboiler systeem 5 personen voor 1799 euro een uitstekend alternatief.

Beide systemen zijn geschikt om een geheel huishouden van respectievelijk 4 of 5 personen gedurende het hele jaar van sanitair water te voorzien. Ook bieden wij een goedkope montagestandaard als u een zonnecollector op uw schuine of platte dak wilt monteren.

Niet alleen de zonneboiler prijs, maar ook de zonneboiler kostprijs is zeer voordelig te noemen. Een zonneboiler resulteert in een zeer laag energieverbruik en bespaart ongeveer de helft op de kosten voor warm water. De aanschafkosten van zonneboilers worden hierdoor op de lange termijn altijd ruimschoots terugverdiend.

Zonneboiler subsidie

De grote milieuvriendelijkheid van zonneboilers biedt aanvullende voordelen, want de Nederlandse overheid streeft naar een duurzame energievoorziening. Hierdoor is er vanaf 1 januari 2016 een speciale subsidieregeling voor zonneboilers en zonneboiler systemen: de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie).

Hiermee kunt u een aantrekkelijke korting krijgen op het aankoopbedrag van een zonneboiler, waardoor de prijs voor uw zonneboiler aanzienlijk lager uitvalt. In combinatie met de lage kostprijs van zonneboilers, garandeert dit u van een energiezuinig en duurzaam systeem waarmee u uitstekend op de toekomst bent voorbereid.

Wilt u meer weten over de voordelen van zonneboilers of vrijblijvend advies ontvangen over de beste zonneboiler voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met 0342 - 430 899 of mail naar info@boilergarant.nl. Onze deskundige en behulpzame medewerkers helpen u graag verder!
Bekijk alle boilers 
zonneboiler subsidie | warmtepompboiler | daalderop IN boiler | elektrische cv ketel | IN boiler | IN boiler 10 liter | water boiler | cv boiler | keukenkast boiler | elektrische boiler 100 liter | daalderop keukenboiler | keukenboiler 15 liter | daalderop plintboiler | boiler ontkalken | elektroboiler | IN boiler kopen | boiler 120 liter | elektrische boiler 120 liter | daalderop kraan

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.