De maatregelen omtrent het coronavirus zijn versoepelt onze showroom is weer geopend voor bezoek. Lees hier meer informatie. 
1006 klanten geven ons een 8,8
Bekijk snel welke boiler bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Modeco boiler

Gemakkelijk besparen op de gas- en elektriciteitsrekening? Dat is het grote voordeel van de nieuwe Modeco boiler bij BoilerGarant. De nieuwe elektrische boilers van Modeco zijn onderdeel van onze bekende Tesy boilers, in een ultra-zuinige uitvoering. Het zijn de meeste energiezuinige boilers uit de categorie elektrische boilers.

120 liter Modeco boiler (tesy)

460,- per stuk

- Energielabel: C
- Opwarmtijd: 2 uur 36 min.
- Vermogen: 2400 W

150 liter Modeco boiler (tesy)

510,- per stuk

- Energielabel: C
- Opwarmtijd: 3 uur 6 min.
- Vermogen: 2400 W

100 liter Modeco boiler (tesy)

405,- per stuk

- Energielabel: B
- Opwarmtijd: 2 uur 10 min.
- Vermogen: 2400 W

80L smart-boiler Modeco iOS/Android

435,- per stuk

- Energielabel: B
- Opwarmtijd: 1 uur 47 min.
- Vermogen: 2400 W

80 liter Modeco boiler (tesy)

360,- per stuk

- Energielabel: B
- Opwarmtijd: 1 uur 47 min.
- Vermogen: 2400 W

Elektrische Modeco boiler in meerdere uitvoeringen

Alle boilers van Modeco zijn ontwikkeld als elektrische uitvoering. Dankzij de nieuwste toegepaste technologieën, werken deze uiterst energiezuinig. Hierdoor bespaar je direct op de gas- en elektriciteitsrekening. Wat het exact verbruikt, hangt natuurlijk af van de grootte van de boiler. Modeco boilers zijn bij BoilerGarant verkrijgbaar in 50, 80, 100, 120 en 150 liter. De 50 liter uitvoering is geschikt voor 1 tot 2 personen. De 150 liter uitvoering verwarmt water in korte tijd voor 5 of meer personen.

De nieuwste technologie: app besturing

Modeco boilers zijn voorzien van innovatieve toepassingen om het leven nog wat comfortabeler te maken. Daarom beschikt BoilerGarant over diverse Modeco uitvoeringen die via het internet te besturen zijn. Dankzij de mobiele app TesyCloud kun je de boiler gemakkelijk bedienen en controleren. Dit bespaart je tot wel 20% op de elektriciteitsrekening. Alleen al doordat je efficiënter het water kan opwarmen! Je kan dit op ieder moment van de dag in de gaten houden.

Echt energiezuinig met de ECO SMART functie

Een energiezuinige boiler is natuurlijk lekker voor de portemonnee, maar je doet er het milieu ook een plezier mee. Dankzij de INSUTECH Plus distributie werkt de Modeco boiler enorm zuinig. De warmte die ontstaat in de boiler, wordt maximaal geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat er weinig warmte verloren gaat wanneer de boiler zijn werk doet. Zo hoeft de boiler weinig werk te verrichten en werk je mee aan een duurzame wereld.

Daarnaast beschikken alle Modeco uitvoeringen over een ECO SMART functie. Dit is een managementsysteem, dat de energiekosten zo laag mogelijk probeert te houden tegenover de beste prestaties. Zo helpt BoilerGarant jou alvast op weg om kosten te besparen!
 

Morgen in huis, klaar voor gebruik

Heb je een nieuwe Modeco boiler nodig? Dan wil je er niet lang koud bij zitten. Daarom heeft BoilerGarant een zeer snelle verzending. Bestel je voor 16:00 een nieuwe boiler? Dan heb je het morgen al in huis!

Natuurlijk kan het zijn dat je nog twijfelt over de juiste boiler en zijn werking. Kom je er onverhoopt niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Maar ook, bij BoilerGarant ontvang je standaard 3 jaar garantie op iedere boiler. Ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon het geld terug!

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.