794 klanten geven ons een 9,1
Vind makkelijk de boiler die bij jouw situatie past!
Invullen duurt ongeveer 1 minuut

Kokendwaterkraan

Het is tegenwoordig mogelijk om direct over kokend water te beschikken. Bij een kokendwaterkraan tap je net als een normale kraan, kokend water. Erg nuttig in de keuken voor het zetten van een glas thee of het verwarmen van pasta. Bovendien bespaart het je gas, omdat je de pan met water al op hoge temperatuur op het gasfornuis zet. Daarnaast kan de kokendwaterkaan je ook gewoon over koud en warm water beschikken. Boiler Garant noemt het daarom ook wel een 3 in 1 kokendwaterkraan.

Boiler Garant beschikt over de kokendwaterkaan in verschillende varianten, maar allen van het merk Daalderop. De chromen en RVS uitvoering zijn de meest gekozen modellen. Deze kranen zijn te combineren met een Daalderop boiler, dat eenvoudig de temperatuur van het water regelt.

Kokend water gevaarlijk in de keuken? Hier is geen sprake van. Dankzij de beveiligde drukknop van de kraan, komt er nooit zomaar kokend water uit de kraan. Dit is ook een veilig systeem voor huishoudens met kinderen. Bovendien blijft de uitloop van de kraan op lage temperatuur, waardoor je deze altijd kan vastpakken.
 

Kokendwaterkaan aanbieding

Boiler Garant heeft jaren ervaring bij het inkopen van betrouwbare elektrische boilers. Hierdoor kunnen wij standaard de prijs laag houden. Bekijk daarom al onze Daalderop boilers. Naast kokend water boiler kunt u ook terecht voor Daalderop plintboiler of IN boiler in combinatie met een kraan.
 

Geen kokendwaterkraan?

Twijfelt u toch aan de boilers van Daalderop? Boiler Garant beschikt ook over betrouwbare Tesy boilers. Dit zijn zeer zuinige elektrische boilers van A-merk kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Standaard zit er op iedere boiler 3 jaar garantie. Of dit nou van Daalderop of Tesy is. Zo kies je altijd met zekerheid. Niet overtuigd? wanneer de boiler of kokendwaterkraan je niet bevalt, krijg je het aankoopbedrag gewoon van ons terug. Niet goed is geld terug garantie!
Bestel je kraan of boiler voor 16.00 uur, dan heb je het morgen nog in huis!

Kokend waterkraan | Itho Daalderop kokendwater kraan | Daalderop kokendwaterkraan | Kokend water boiler | Daalderop cooker | Daalderop quooker | Daalderop kraan | 3 in 1 kraan

Handige links

Bezorgkosten

Nederland
Wij rekenen geen verzendkosten voor boilers in Nederland. Voor onderdelen of accessoires rekenen we € 7,95 verzendkosten.
Bestelt u tegelijk met een boiler? Dan zijn er geen verzendkosten.

België
Naar België rekenen wij € 15,- verzendkosten voor boilers, onderdelen en accessoires. 

Betaalmogelijkheden


In onze webshop kunt u kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden.
Afterpay (tot 250 euro)
iDeal
Creditcard
Via overboeking (product wordt pas verstuurd als de betaling binnen is)
Mister cash (voor onze belgische klanten)  

Betaalmogelijkheden in ons magazijn (bij afhalen)
Pinnen
Contant

 

Levertijd

Door de ruime voorraad van BoilerGarant heb je jouw boiler, airco of ander product snel in huis!

Maandag tot en met vrijdag
Bestel je op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 16.00 uur? Dan versturen wij je bestelling nog dezelfde dag. 

In het weekend
Bestel je in het weekend? Dan versturen wij je bestelling op maandag.